![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Coś mnie trafi jak znowu zobaczę "Pozdr. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nie Chce Cię Wkurzyć Ale Jesetm Od Tego Uzależniona
![]() ![]() Pozdr. ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na początek ujdzie, chociaż od razu rzuca mi się w oczy to, co często robią użytkownicy pokazujący swój pierwszy dom na forum - za duże pomieszczenia. To główny minus. Ogrodu praktycznie nie ma, dlatego bryła wygląda "łyso" (zwłaszcza, że ma płaski dach) chociaż sam jej kształt jest interesujący.
W środku panuje stylistyczny misz-masz (np. biała modernistyczna kanapa plus różowy dywanik i wielkie malowidło w stylu pop-art, czy XIX-wieczne toaletki w zestawieniu z nowoczesnymi meblami w sypialniach), mimo to bardzo podobają mi się niektóre meble (kanapy w salonie na dole, szafki i meble w kuchni, czy niebieskie łózko w jednej z sypialni i inne - z czerwoną pościelą). Najbardziej zaś razi mnie łazienka na górze - nic tam do siebie nie pasuje, mogłaś sobie darować chociaż ten zielony dywanik przy wannie. Zastanawia mnie również urządzenie kuchni - szafki wiszące w powietrzu, a za nimi w dalekim kącie lodówka i roślinka? Nie rozumiem czemu ma słuzyć takie rozwiązanie (może zniechęceniu łasuchów - zanim dojdzie się do lodówki przechodzi ochota na jedzenie? ![]() Wnętrza pomimo ciepłych odcieni brązów, szarości i czerwieni są nieprzytulne głównie przez ich wielkość nieproporcjonalną do umeblowania oraz ogromne, niczym nieosłonięte okna. Drażnią mnie też szczegóły typu szklany wazon na podłodze (moim zdaniem powinien stać na stoliku/szafce/etażerce), czy łózko postawione przy olbrzymim oknie (zero prywatności!). Pomimo tego oceniam dom 4/10 bo czuję, że kolejne prace będą duzo lepsze. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 14.01.2008 - 18:30 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Sheep-y mnie juz trafilo ! Jak widze to: Pozdr. to mi sie tak za przeproszeniem wymiotować chce
![]() Haughton to nie mial byc wlasnie dom na pokaz tylko taki bardzo naturalny wiec dlatego nie wszystko do siebie pasuje...Prosze jak mozesz podaj mi stronki z toaletkami czy fajnymi, darmowymi meblami... |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz nie podoba mi się w ogóle. Surowe, białe ściany i podłoga tarasu, w kolorze dachu – niefajny efekt. Brak jakichkolwiek śladów ogrodu również razi.
Przedpokój – ładny, skromny, funkcjonalny – to najważniejsze. Salon – drewniana podłoga powoduje, że salon sprawia wrażenie bardzo surowego i pustego. Podobają mi się kanapy. Kąciki – niewiele w nich przytulności. Zostawiasz za dużo wolnej przestrzeni. Łazienka – w porządku, bez zbędnego przepychu, ale i bez jakiejkolwiek oryginalności. Gabinet – stanowczo zbyt duży i pusty. Kuchnia – bardzo duża, sprawiająca wrażenie nieco pustej. Szafki w ładnym kolorze. Pokój 1 – brzydko dobrane kolory. Pokój 2 – nie cierpię panterki ![]() Łazienka u góry – ładnie i kolorowo. Ktoś może powiedzieć, że kiczowato, ale mnie się podoba ![]() Pokój 3 – nie podoba mi się. Za mało mebli na zbyt dużą przestrzeń... Ogólnie nie jest źle, aczkolwiek pomieszczenia mogłoby być o wiele mniejsze. 5,5/10 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Dom ładny, ale ten salon czy nie wiem gdzie jest ten rózowy dywanik jest za duży.
A co do twoich wypowiedzi to nie umiesz znieść krytyki. wiadomo komus sie może nie podoba i nie masz co sie tłumaczyć. twoje zachowanie jest jak jakiegoś rozpieszczonego bachora. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|