|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom sam w sobie nie najładniejszy, ale ogród... Biję pokłony. Cudny!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie ten dom jest typowy dla podróżników.
![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród: jest idealny dla tej rodziny, w opisie pisze że szukają spokoju i w ogóle a w takiej dżungli na pewno odpoczną
![]() korytarz: zaj*biste zdjęcie, bardzo mi sie podoba salon: telewizor i konsola mi tu nie pasują, psują ten "babciowy" klimacik xD kuchnia: nie pasuje mi ta tapeta, mogłaś dać jeszcze jedna fotkę. jadalnia: zbyt pusta i szara, mogłaś tu dać taką tapetkę z drewnianym obiciem u dołu sypialnia: fuj :/ co to ma być?! ohyda! łazienka 1 i 2: nie za fajne :/ sypialnia 2: brzydka tapeta, reszta ok. szopa: fajny dodatek :d jest ok. gdzie są drzewa które były na pierwszym zdjęciu? ![]() Domek jest zrobiony w stylu wiejsko-ciotkowym xD ale ok, w koncu (jak już pisałam) rodzina Podróżnik chce odpocząc i w ogóle... 6/10 (byłoby 8 ale za ta sypialnia mnie dobiła) podoba mi się to jak robisz zdjęcia, są śliczne *__* gdyby tylko nie ten rozowy żyrandol... masz u mnie plusa za to że domek jest prawie clean, nie łatwo coś zrobić z maxisowych obiektów, więc podziwiam ludzi którzy tworzą fajne domy przy uzyciu jak najmniejszej ilości dodatków z neta :smirk: Pozdrawiam An.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|