![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Proszę powiedz , bo ja sobie ściągłam te mebelki z tego www.simsinparis.com i jak mam to teraz zainstalować.Proszę o szybką odpowiedż.
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny,wszystko mi sie podoba oprócz tapety w sypialni rodziców,a na zewnątrz domu strasznie pusto... 8/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bryła taka sobie i z tyłu domu pusto. Wnętrze fajnie urządzone, szczególnie urzekł mnie salon i ta czerwona kanapa
![]() ![]() Czekam na nowe domki ^^ |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
a skąd masz te okrągłe schody ??
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Taki sobie
Pozdr. ![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek dobry ,ale na tarasie jest za pusto.Postawię 9/10
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ogrodu to chyba wogóle nie ma i strasznie pusty balkon. Zacząłem chyba strasznie ;p Ale domek oprócz tych niedociągnięć bardzo mi się podoba więc daje 8/10
|
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryla moze byc.
Ogród to poprostu koszmar. Gdzie jest trawa? ;( Korytarz za pusty i kuchnia tez troszke za wielka ci wyszla.szafki sa super ![]() Lazienka moze byc, taka zwyczajna i normalna ![]() Sypialnia doroslych... nie podoba mi sie ta tapeta, obraz nad szafa, zaslony no i te fotele nie pasuja z tym stolikiem... za to lozko fajne (sama takie mam u swoich smiow w sypialni ![]() Pokoj dzieciecy wymiata! A zwlaszcza to lozko, jak je zobaczylam to pomyslalam ze w tym pies spi :laugh: jak dla mnie za rozowo, ale nawet ladny. Lazienka na pietrze jest bardzo ladna, wg. mnie najfajniejsze pomieszczenie w domu ![]() Hmmm moja ocena to... 6/10 za ten ogrod (;() sypialnie no i cene, ja bym na cos takiego takiej kasy nie wydala ![]() Ostatnio edytowane przez Chatoyant : 21.02.2008 - 12:41 |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
nawet ładny. choć nie ma w sobie "tego czegoś".
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo mi się podoba! A i czy mgłbyś wysłać mi link do ściągnięcia tych adnych schodków?? Jak tak to na e-mail: [email protected]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|