![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Raczej zbieg okoliczności bo robiłem ten domek po obejrzeniu kilku tutoriali na youtubie;p A tak przy okazji to nie wiecie jak oni robią te filmiki jak tworzą tak szybko domki, chyba wiecie o co chodzi? Wystarczy wejść na youtube i wpisać building house.
|
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zewnątrz wygląda ładnie, jest bajorko, jest basen i jest pomost. Bardzo mi sie podoba :smirk:
Kuchnia jest zbyt pusta, kto to słyszał żeby mikrofalówki itp. nie mieć? ![]() Jadalnia a raczej mały stoliczek z krzesłami. Jest ładna ![]() Salon podoba mi sie a zwłaszcza pomysł z tymi oknami, sama w jednym z domków mam tak zrobione :smirk: nie pasuje mi ta podłoga i sofa z fotelami. Sypialnia jest mała i pusta tylko łóżko i szafa. Podłoga i ta tapeta ( czy co to tam jest) nie pasuje mi tu. Mogło być lepiej... Taras hmmm no taki zwykły tarasik :smirk: Piwnica jest fajnie zrobiona. Podoba mi się. 8/10 :smirk: |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Matrax]Wchodzisz w link pt."Domek" następnie klikasz free, i czekasz bodajże 0.7min (42s), potem wpisujesz kod z obrazka i klikasz download.
Bardzo ci dziekuję za to wytłumaczenie, bo ja nigdy nie umiałam robić fajnych domków, bo nie wiedziałam jak się ściąga dodatki, a teraz już mam ten domek i jestem ci bardzo wdzięczna że mi to wytłumaczyłeś. wielkie dzięki jeszcze raz :* no i gratulacje za taki talent ![]() A jaki dodatek jeszcze muszę mieć aby mieć ten domek w grze?? ja mam tylko the sims 2. Ostatnio edytowane przez kama_kizia : 21.02.2008 - 15:48 |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Najlepiej to wklep domek do gry, a jeżeli nie masz jakiś dodatków to po prosstu element domku się nie pojawi. Więc to czego nie będzie zrób wzorując się na mnie chyba że wolisz po swojemu. To chyba najlepsze wyjście bo jak powiedziałem wcześniej mam wszystkie dodatki i nie wiem które dokładnie są potrzebne ;/ Mam nadzieje że sobie poradzisz;p
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Super
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
super domek!!! 10/10 Z chęciom bym go pobrała tylko nie wiem jak
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
stronę wstecz masz wytłumaczone....
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawa bryła
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny
Pozdr. ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba ... Za dużo okien na parterze ! Ja bym nie chciała mieszkać w takim domu co ma 1500 okien ... (nie liczyłam to tylko tak powiedziane)
7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|