![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chociaż jedej osobie podobają się kolorki domku
![]() Czekam na dalasze ocenki ![]()
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Brzydki
Pozdr. ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mnie też się nie podoba... będę szczera, najładniejsza w domu jest ta sofka (?) w hallu... Dom nie jest brzydki, tylko taki zwykły. Po prostu. Moja ocena? Hmm... 4/10.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
nie podobają mi się barwy domu z zewnątrz, w środku jest w miarę fajnie
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Domek nie najgorszy...Jednak jest w nim trochę pusto, przydałoby się więcej obrazów i dywanów. Pokój Petera to totalna porażka. Kolory ścian są takie jednolite przydałoby się bardziej kolorowe
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Nie chce mi się pisać. Dom taki nijaki
![]() Ocena: 8/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest lepszy od Twojego poprzedniego, lecz dalej na niektórych ścianach jest pusto. I jak mówili poprzednicy, nie potrzebnie dałaś dwa kolory tynku.
![]() Aha, ogród jest troszkę za pusty. Ocena: 7/10 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Plusy i mnusy:
PLUSY: + Ciekawa bryła + Samochód + Ogród + Sypialnia Minusy: - Pustka w salonie i kuchnii ![]() - Wymieszakny tynk z cegłą - Kolor dachu Ocena końcowa: 5/10 A takie nijakie były kolory ścian w salonie Ostatnio edytowane przez 19OlusiaSims92 : 21.03.2008 - 15:57 Powód: Pomyłka |
![]() |
#29 |
|
![]()
Dziękuje za ocenki.
Na razie nowego domku nie będzie, ponieważ nie mam pomysłu na bryłe i umeblowanie. Ale jak tylko zaczne jakiś tworzyć, to spróbuje zastosować się do Waszych rad. Zapraszam do dalszego komentowania.
#30 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właściwie jest OK.
Budzi we mnie zastrzeżenia tylko jadalnia otoczona półściankami - wg mnie niepotrzebnie. Ale uważam, że domek ma ciekawą bryłę i jest przytulnie urządzony. Ogółem 8,5/10 Wesołych świąt |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|