![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
boshe, RoxyFM, czy ty porownujesz kazda simke do poprzedniej? skoro twarz jest ladna, to niby dlaczego nie miałaby jej ponownie wykorzystac? po raz etny dochodze do wniosku, ze nie zrozumiem niektorych ludzi.
a ta Dominique, czy jak jej tam, jest ladna no i git. |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale ja nie porównałam simki do poprzedniej,tylko porównałam twarz do tej pierwszej z gy,co się wybiera.Chodziło o to,że w poprzednich simkach wybierała pierwszą maxisową twarz i prawie nie zmieniała.
Ja nie widzę problemu.A ty?Dlaczego krytykujesz moje zdanie,skoro posiadasz własne?
#23 |
Guest
|
![]()
Mi się bardziej podoba ta pierwsza, jest boska **
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
pierwsza simka jest ładna, ale nie podobają mi się jej oczy, takie jakieś skośne. a i ten kolor różu jej nie pasuje. jeszcze brwi bym jej zrobiła cieńsze, ale te też wyglądają dobrze
![]() druga simka - jest urocza ![]() ![]() a ta pierwsza w drugiej wersji mi się nie podoba strasznie ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
dzięki za opinię
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Nowa simka. Tym razem jest to nastolatka-Adele.
Twarz od frontu: ![]() Twarz z prawego profilu: ![]() Twarz z lewego profilu: ![]() Cała od frontu: ![]() ![]() Cała z lewego profilu: ![]() Cała z prawego profilu: ![]() Cała z tyłu: ![]() Mam nadzieję, że nie zbyt maxisowa. Nie wiem. Oceniajcie=] |
![]() |
#27 |
Reputacja: 22
|
![]()
Z twarzy to na nastolatkę nie wygląda. Nie wiem czy to dobrze czy nie. A może to był zamierzony efekt
![]() No więc simka wyszła całkiem ładnie. Jedyne co mi nie pasuje to usta, jak dla mnie za pełne. Ale reszta jest całkiem spoko. No i nie jest już taka maxisowa jak poprzednie. Chyba najładniejsza simka. |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Adele - ale ma dziwną twarz oO tzn z profilu, bo tak to normalnie. nie wygląda na nastolatkę. ma łądny nos, brzydki kolor oczu, źle dopasowane do fryzury brwi, które, aż rażą
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ogólnie wyszła całkie, fajna
![]() Tylko brwi nie pasują do włosów, no i ten róż,,. zdecydowanie za mocny, psuje cały efekt. |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Włosy nie pasują do brwi,usta za pełne,nos za chudy,za dużo się błyszczy,za mało podkreślone oczy
|
|