![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
A można wgrać oprócz visty drugi system? Bo jeśli tak to chyba się zdecyduję na np linuksa ale mimo wszystko zainstaluje je może raz jeszcze nie trwa to aż tak długo na tym kompie spróbuję. i zaraz wracam
ach zapomniałam dodać że cały czas aktualizuje windoiwsa a jak się aktualizuje inne rzeczy typu sterowniki ? acha nie chodzą w takim razie co jeszcze można wykombinować Ostatnio edytowane przez stokrotqa81 : 07.03.2008 - 12:07 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale simsy na linuksie nie chodzą!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
idę po płytki instalacyjne
![]() nie mogę znaleźć nie wiem gdzie je walnęłam muszę iść do pracy pozdrawiam do naklikaniua wieczorkiem ![]() Ostatnio edytowane przez stokrotqa81 : 07.03.2008 - 12:20 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Stokrotko: oczywiscie, ze mozesz wgrac sobie drugi system. Niech bedzie to XP
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
no więc jak mogę sobie wgrać ten drugi system np xp??
zainstalowałam simsy poraz kolejny i wyskoczyło że the sims 2 jest niezgodne z tą wersją windowsa ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Przy starcie komputera po prostu będzie trzeba wybierać, który system ma akurat wystartować ![]() A moze rozważ kupienie dodatku? Podejrzewam, ze jeżeli sama nie wgrasz systemu, to finansowo wyjdzie na to samo albo i zaoszczedzisz (nie wiem ile informatyk za to bierze ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.03.2008 - 08:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
acha muszę się dowiedzieć
![]() strasznie to skomplikowane no ale cóż jak się chce mieć simsy w moim stacjonarnym mam problem z pamięcią bo dysk c ma tylko 14.9gb a same simsy zajmuja już 5 gb i ledwo ciągnie usuwam co się da a nie po to kupiłam nowszy model aby ledwo dyszeć na starym kompie nie sądzisz pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
No ale czy można mieć vistę ultimate i xp w jednym kompie naraz ???
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Oczywiscie, ze mozna. Bedziesz mogla sobie przelaczac miedzy jednym systemem a drugim kiedy tylko zapragniesz.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ja mam laptopa z Vistą Home Premium i to też mi wyskakuje i klikam OK noi gra się uruchamia i normalnie gram heh.
I mam directx 10. Ale jak wgrasz jakies simsy pod viste np: Podróże to nie powinno być komunikatu. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|