|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Rodzina Lewusów i pani Kosmokos to swego rodzaju zagadka. Przyznam że nigdy nie odwiedzałem tego domu, ale całkiem dużo o tej rodzinie wiem. Na parceli obok (taki mały park) znajdują się nagrobki jeszcze 2 Lewusów. Kiedyś gdy chciałem pousuwac w jednym otoczeniu wszystkich, w tym duchy, i zostawic tylko npc i potem grac natknąłem się na nich. Ta rodzina jest całkiem dużo, gdy ożywiłem kilku jej członków InSimEnatorem, we wspomnieniach wyczytałem tylko śluby, śluby w rodzinie i śmiers rodziny. Ten dom świadczy o tym że ta rodzina ma cos wspólnego z wampiryzmem. Niestety, twórcy nie dostarczyli nam w przeciwieństwie do Belli Cwir żadnych info o tej zagadce
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja nawet niewiedziałam o tym domie xDDD wczoraj na niego weszłam i całkiem niezły jest
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam inne nazwiska, bo go sobie wzięłam przeniosłam na moje nowe przedmieście (River Storm w Dziwnowie) i tam nie ma ani Lewusów, ani Kosmokosów (chyba). A co do Kosmokosów to ja znam taką Czesię Kosmokos. Chodzi na studia i jest przyjaciółką moich studentek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
A ja przez przypadek zobaczyłam ten domek. Jak? Postawilam parcele (w Miłowie) bo wydawał mi się miły. Weszłam, zobaczyłam trumny i nagrobki, więc troszkę mina mi zrzedła :/ U mnie tez leżą Cecylia Lewus, Ksawery Lewus i Liliana Kosmokos. Jeżeli się nie mylę to wszyscy są nastolatkami. Jak kiedyś będę się bawić InSIMenatorem to dam ich focie
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niezłe niezłe.Dzisiaj wprowadzam tam simke .Może pojawią się duch.
Ps. U mnie też są groby rodziny Lewus i Kosmokos. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Musze ten dom zobaczyć!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ooo! fajnie! Tajemnica! A myślałam, że ta gra już niczym nas nie zaskoczy!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 16
|
![]()
Niczym?
A wiedziałaś o tym że brat Belli Ćwir to były mąż którejś z sióstr Kaliente! Albo Wiedziałaś o tym że Ofelia (czy tam Oliwka) miała jeszcze syna nastolatka oprucz tej córki która jest w grze? Tylko w dzieciństwie zabrała go opieka społeczna i nie uwierzysz kto go zaadoptował! Pamiętasz z historii Dziwnowa że małżeństwo Papużka przeprowadza eksperymenty na biednym Nerwusie Jakimś? To ten Nerwus to właśnie syn Ofelii!(czy tam Oliwki) Więc jednak gra ma sporo tajemnic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|