|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na pierwszy rzut oka wydawalo mi sie ze jest o jakas kamienica albo cos w tym stylu... jak na dwie osoby dom jest baardzo duzy.. ale nie powiem. ładnie urządzony. Podoba mi się kuchnia i sypialnia.. łazienka tez jest fajna( skad masz wanne??) po za tym wnetrze jest ok... Tylko ten budynek no nie podoba mi sie...za wielki i za szary.Ale widac ze sie staralas.
Ocena: 7/10 Pozdr.
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ała ...
już na początku było widać że się bardzo napracowałaś. jak dla mnie super. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dom wprost boski, najlepszy jaki dzisiaj widziałam na forum. Skomplikowana bryła nadaje mu oryginalności. Ogród trochę "napchany" ale pomysłowy i prezentuje sie bardzo realistycznie. W wewnątrz wygląda wszystko super. Dużo elementów dekoracyjnych napewno nie przydaje się w prowadzeniu w nim "życia", jednak sprawia dobre wrażenie i zachęca do obejrzenia całości. Znakomicie porobione zdjęcia. Kolor i zieleń kwiatów posują do siebie jak ulał. Nie ma tytaj żadnej monotonii. każdy pokój ma swój unikalny klimat i charakter
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
podoba mi się, bardzo ładnie, chociaż z zewnątrz niezbyt przytulnie, w środku zachwyca
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dom mi się podoba, ładne wnętrza, duża bryła. Ładny "ogród". Ogólnie to mi się podoba. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|