![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Gdyby ktoś chciał oszukiwać, to wystarczyło by przejąć nad nim kontrolę boolpropem(nie trzeba przyłączać do rodziny), nawet nie trzeba przełączać Sima na innego, wystarczy wpisać kod na zniknięcie kryształu nad głową. Widzisz Lipstick? Jest tyle sposobów na fake'owanie... wszędzie dookoła jest spisek! ![]() Ostatnio edytowane przez Szczur : 18.07.2008 - 11:03 |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ale ty masz fantazje Lipstick . a ja naprawde nie uzywalam zadnego kodu, bo niby po co mialabym to robic. dodalam to zdjecie bo myslalam, ze to wina boolpropa bo wczesniej nigdy tego nie mialam.
I Lipstick przestan bo glupoty wymyslasz i co tak sie na mnie uwzielas? I przestan w innych postach mnie obrazac. Ostatnio edytowane przez Edytka : 18.07.2008 - 11:07 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
moze to duch belli?czy na pewno nie ma grobu?
|
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 13
|
![]()
Panda, nie, nie ma grobu, bo Bella zniknęła, a nie umarła - z resztą w drzewie genealogicznym wyświetla się jako żywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Hmm to dziwne bo przecież Bella nie miała białego ubrania tylko czerwoną sukienkę!! I jak najedziesz kursorem na sima to pisze IMIĘ I NAZWISKO! A nie samo imię
Ja po prostu myśle że zrobiłeś simkę na wzór Belli i zrobiłeś fotomontaż w Adobie Photoshop. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Ta, zgadzam się, że to jeden wielki fotomontaż... :] Żałosne i śmieszne.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jak się dobrze przyjrzeć można zobaczyć ze jej włosy nie przypominają żadnych z Maxisowskich a jej ubranie wygląda na piżamę. Czy ona w końcu zniknęła? Jeśli tak, miałem podobną sytuację
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Mam tak jak Edyta też czesto jak jakieś tam simy wracają z wykładów są duchami ale można z nimi gadać i wszystko. Jak wezmą np. prysznic przechodzi im i są normalni , trochę to mnie wkurza ale nie wiem co mam z tym zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
O... Ja ludzie. Spiker to Patryk100, a raczej jego drugie konto. Nie znacie Patryk100... Taki śmieszek. Co do Belli zgadzam się z poprzednikami... Chociaż fryzurka jest maxisowska, Ciekawe jaką Bella miała piżdżamę?
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
A może zrobił to boolPropem ? Przywrócił Belle i ubrał ją w piżamkę. A potem mu się wyświetliło że umarła na innej parceli i tak powoli znikała i zdążył zrobić screen.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|