![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
hmm...Nowe Simy.. może jutro. I odrazu powiem że nie będą mnieły nic netowego 'śmieje się' bez obrazy oczywiście xD
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
hm., ale mogła by się dziewczyna postarać, żeby im choć trochę twarz zmodyfikować. Bo dobrać fryzurkę i ubrać simy, to ja też potrafię.
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
zdecydowanie nie.
maxis, maxis i jeszcze raz maxis. nie umiesz nic swojego zrobic? po za tym moze jakbys dala makijaz sciagniety z internetu i inne fryzury mysle, ze byloby o wiele ladniej. 1/10
#25 |
Guest
|
![]()
Twoje Simy są ładne. Naturalne. Dlatego naturalne, że Maxisowskie. Nie przejmuj się innymi, którzy mówią, że mogłabyś pościągać dodatki (włosy, oczy) z netu. Jeślibyś to zrobiła, dołączyłabyś do grona osób, które tworzą Simy niby bardziej zróżnicowane, oryginalne, ale jednak takie same - bo wszystkie sztuczne i wyfiokowane, coś jak Barbie. Bez żadnego charakteru.
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Simki mogą być.Ale z dodatkami z neta byłoby lepiej
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Dawno nie pisałam
![]() Luisa Taka maxsisowska wyszła :/ ![]() ![]() Edit:Staram się powiększyć fote 1 xD Edit2: Udało się ![]() Edit3: Tylko ona ma inny ciuvh niż na focie 1 Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 24.08.2008 - 15:43 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
No... Wreszcie coś nie maxisowego.
Szoda że ma uśmiech bo nie mogę oecnić. Sorry.Ładny skin |
![]() |
#29 |
Reputacja: 12
|
![]()
W porownaniu z tamtymi Simkami, to ta jest duzo lepsza. Tylko bez usmiechu byloby widac lepiej twarz... Ale jest ladna.
![]()
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|