Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.05.2004, 13:56   #21
Kama2002
Guest

Domyślnie

No to w końcu ten książę się pojawia po ściągnięciu czegoś? Czy normalnie? I które zaklęcie musi się nie udać, żeby można było pocałować ropuchę? U mnie jak na razie po nieudanym zaklęciu pojawiły się pełzające węże i nic z nimi nie mogłam zrobić (oprócz tego, że "mój" dzieciak piszczał i biegał w kółko w okienku czynnsości mając 'Panika!'...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.05.2004, 14:13   #22
Avenue
Guest

Domyślnie

Mi się zamienił w księcia, kiedy dziecku nie udał się czar z tymi ciastkami i w moim ogródku było naprawdę duuużo żab Podeszłam (tzn. nie ja, tylko moja simka ) do jednej z nich i ją pocałowałam. Pokazał się taki komunikat, że całowanie się wreszcie opłaciło i mam księcia

stare 02.05.2004, 16:01   #23
Smerfecia
Guest

Domyślnie

A mi zawsze po nieudanym zaklęciu pojawia się jak już to dużo węży! A dużo żab nigdy niemiałam! <_<

stare 02.05.2004, 17:51   #24
likagirl
Guest

Domyślnie

ja wogóle nie miałam ani węży ani tych zab.jakie to zaklecie musi się nie udać ??A i czy jak się pocałuje sima zamienionego w ząbe to się ksiąze też zrobi?Pofieccie kofani pliska!

stare 02.05.2004, 19:23   #25
Szynszyl
Guest

Domyślnie

weze sie pojawaiaja jak rzucisz zaklecie "wyjscie ze skory" w dzien
a jak sie pocaluje sima zamienionego w zabe to on znowu bedzie soba
nie weim jakie zaklecie wywoluje zaby ktore moga sie zamienic w ksiecia
edit: zaby wywoluje zly skutek zaklecia "wyrob ciasta" aha, to zaklecie jest dzeciece

pozdroooofki ^_^

stare 02.05.2004, 20:13   #26
Smerfecia
Guest

Domyślnie

Likagril, jak sie pytałam koleżanki jakie zaklęcie trzeba źle wykonać żeby sie pokazało dużo żab to mówiła że 'róg obfitości' ale jest kilka takich zaklęc które tak oddziałowują.A książe może sie pokazać jak pocałujesz jedną z tych żab ale to się zdarza bardzo żadko.mi sie niezdarzyło jeszcze.

stare 02.05.2004, 20:27   #27
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

eejjjjjj ale na bank moze bo nie wiedzialam

stare 02.05.2004, 20:33   #28
Smerfecia
Guest

Domyślnie

Ależ tak! może się zamienić ale nie sim w żabę tylko jak źle wykonasz zaklęcie i pojawia ci się stado żab i jak pocałujesz je to może tak się zdarzyć! Ale bardzo żadko! na pierwszej stronie tego tematu jest dowód: zdjęcie!

stare 02.05.2004, 21:48   #29
Kama2002
Guest

Domyślnie

A co zrobić, żeby owe zaklęcie się nie udało? I pojawia się stado żab czy jedna? I jeśli stado, to czy wszystkie można zmienić w książęta?

stare 03.05.2004, 11:23   #30
Nyśka
Guest

Domyślnie

Mieć zły humor a w przypadku jednedo zaklęcia dzieciaka wystarczy je tylko żucić.Pojawia się stado.A na 3 pytanie to chyba nie.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania