![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
No to w końcu ten książę się pojawia po ściągnięciu czegoś? Czy normalnie? I które zaklęcie musi się nie udać, żeby można było pocałować ropuchę? U mnie jak na razie po nieudanym zaklęciu pojawiły się pełzające węże i nic z nimi nie mogłam zrobić (oprócz tego, że "mój" dzieciak piszczał i biegał w kółko w okienku czynnsości mając 'Panika!'...
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Mi się zamienił w księcia, kiedy dziecku nie udał się czar z tymi ciastkami i w moim ogródku było naprawdę duuużo żab
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
A mi zawsze po nieudanym zaklęciu pojawia się jak już to dużo węży! A dużo żab nigdy niemiałam!
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
ja wogóle nie miałam ani węży ani tych zab.jakie to zaklecie musi się nie udać ??A i czy jak się pocałuje sima zamienionego w ząbe to się ksiąze też zrobi?Pofieccie kofani pliska!
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
weze sie pojawaiaja jak rzucisz zaklecie "wyjscie ze skory" w dzien
![]() a jak sie pocaluje sima zamienionego w zabe to on znowu bedzie soba ![]() nie weim jakie zaklecie wywoluje zaby ktore moga sie zamienic w ksiecia ![]() edit: zaby wywoluje zly skutek zaklecia "wyrob ciasta" aha, to zaklecie jest dzeciece ![]() pozdroooofki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Likagril, jak sie pytałam koleżanki jakie zaklęcie trzeba źle wykonać żeby sie pokazało dużo żab to mówiła że 'róg obfitości' ale jest kilka takich zaklęc które tak oddziałowują.A książe może sie pokazać jak pocałujesz jedną z tych żab ale to się zdarza bardzo żadko.mi sie niezdarzyło jeszcze.
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
eejjjjjj ale na bank moze bo nie wiedzialam
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ależ tak! może się zamienić ale nie sim w żabę tylko jak źle wykonasz zaklęcie i pojawia ci się stado żab i jak pocałujesz je to może tak się zdarzyć! Ale bardzo żadko! na pierwszej stronie tego tematu jest dowód: zdjęcie!
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
A co zrobić, żeby owe zaklęcie się nie udało? I pojawia się stado żab czy jedna? I jeśli stado, to czy wszystkie można zmienić w książęta?
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Mieć zły humor a w przypadku jednedo zaklęcia dzieciaka wystarczy je tylko żucić.Pojawia się stado.A na 3 pytanie to chyba nie.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|