|
|
#22 |
|
Reputacja: 10
|
Całkiem fajowy ten domek niektóre pomieszczenia mi się nie podobają ze względu właśnie na tapety ale za to inne mi się podobają więc to się mniej więcej pokrywa
ocenka jednak 8,5/10
|
|
#23 |
|
Guest
|
Keramzyt- szyby w paski dochodzą w osiedlowym życiu, domyślam się że z tą półką to chodzi o tą z siedzącym na niej misiem?? hmmm... musiałabym poszukać, jak znajdę to podam
![]() I dziękuję wszystkim za komentarze ))
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
Jak dla mnie to troche za ekstrawaganckie kolorki.
Ładny salon , nie pasuje mi czerwono bialt dywanik na srodku. Po za tym nie podoba mi się ze prawie wszedzie jest ta tapeta w wielkie różowe kwiaty. Hm... mysle ze 8/10 to bedzie dobra ocenka ![]() Pozdrawiam |
|
|
#25 |
|
Reputacja: 10
|
śliczne...^^ bardzo mi się podoba, odrazu widać tu kolory i jest radośniej. łazienka jest bardzo fajna, uporządkowana.
masz boskie ozdoby typu obrazki, półki 333. powiesz gdzie ściągnęłaś tę tapete z kuchni?10/10 @down- dzięęęęki *...* Ostatnio edytowane przez treys : 04.10.2008 - 17:18 |
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Yvette -Tapetę z jadalni pobrałam tu - http://simsinparis.com/walls.php?sta...ubaction=&id=&
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
Fajne mieszkanko xD Najładniejszy jest ten pokój dzienny w którym jest telewizor, sztaluga akwarium itp. Naprawdę fajnie zrobione, barwy dobrane i w ogóle , oby tak dalej
PozDrAWiAm =)
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Widzę, że wkroczyłaś w bardzo niebezpieczny rejon jeśli chodzi o projekty domów. Nie jest łatwo połączyć ze tyle barw, stylów i tekstur. A ja jestem wielką fanką odważnych, wielobarwnych miksów i Twój projekt bardzo mi się podoba. Świetnie udało Ci się połączyć wszystkie drobne detale - trochę modern, odrobina lat 60-tych i do tego surowe drewno.
Razi tylko pierwsza łazienka - w porównaniu do wystroju pozostałych wnętrz wydaję się smutna i duszna, oraz akwarium - wielkie i ciężkie, zakłóca rytm całego salonu. Ogólnie bardzo fajny projekt - radosny i pełen energii. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|