![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Florence jest piekna!
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Dagmara mi się bardzo podoba jest taka naturalna i delikatna.
Jednak nie podoba mi się ubranie. Florence rówinież jest piekna. Obie simki mają bardzo ładne oczy. Czy mogłabym wiedzieć skąd sukienka Florence? Dałabyś którąś do pobrania? |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dagmara jest idealna w proporcjach . Ma bardzo naturalny wygląd , nieprzejaskrawiony makijażem bądź też nienaturalnymi cechami urody .
Ubranko kolorystycznie bardzo jej pasuje . Poza tym uwielbiam podobne buty . ![]() Florence - oczy , nos , usta - bardzo dobrze uwypuklają cechy ciemnoskórej urody ! Sukienka świetna ! ![]() Prezentacja jak zwykle na wysokim poziomie ! ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dagmara - piękna, delikatna simka o smutnych oczach
(zastanawiałam się kiedy pojawi się twoja simka z ava) Florence - piękna twarz i mądre oczy. Za to jej postawa nie wiedzieć czemu przypomina mi sportowca - charyzma i konsekwencja w dążeniu do celu ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
A czy dałoby się udostępnić do pobrania Eve i Constance? Bardzo proszę. Obydwie są piękne, szczególnie Eve. Mają niezwyle interesujące rysy twarzy i głębokie spojrzenie.
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
moja ocena:
Eve: nie przypadła mi do gustu. Marlena: nosek mi się nie podoba,po za tym ok. Constance: bardzo ładna. Dagmara: urocza ^^ Florence: wydaję mi się,że ma za duży nos. |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
a ja chcem wsystkie!
wsio (nie nie chodzi o wieś raczej "wszystko") |
![]() |
#29 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam w słoneczną niedzielę i dziękuję za komentarze do moich "wyrobów"
![]() Janvier, wrzuciłam do pobrania Florence, powinna się pokazać w "simach". aniadka1112 simki, o które prosiłaś też wrzuciłam, powinny być po zatwierdzeniu przez moderatora w "simach". lizak. wszystkich dać nie mogę ale może zadowolą Cię te, które są i będą niedługo dostępne w "simach" ![]() A dziś prośba o skomentowanie dwójki: Irina ![]() ![]() Bruno ![]() ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez figa : 09.11.2008 - 12:53 |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Irina jest ładna, ale nie lubię takiego typu urody :] Mimo to strasznie podoba mi się nos, jest super. 9/10
Bruno wyszedł bardzo bardzo realistycznie, super. Strasznie mi się podoba, nie mam nic do zarzucenia :] 10/10 edit. omg, teraz widzę, że kilka razy użylam "super" i "strasznie mi się podoba" xD to przez roztargnienie :p |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|