Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.12.2008, 15:12   #21
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: TILLEUL L'CAQUETER - w zgodzie z naturą...

Naprawdę piękna posiadłość-co do bryły,to brak mi słów i kłaniam się w pas
Wnętrza równie fantastyczne-uwielbiam,gdy w domku jest kolorowo,przytulnie i napchane pełno ozdób,szczególnie urzekła mnie sypialnia.

Przydałyby się rzuty-jakoś trudno mi sobie ten domek wyobrazić na podstawie samych zdjęć,których liczba jest wprost kosmiczna

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.12.2008, 18:40   #22
Oldź
Guest

Śliczny dom. Tytuł od razu mnie przyciągnął i się nie zawiodłam. Dom na tym wzgórzu prezentuje się doskonale. Otoczenie bardzo mi się podoba. W środku również nie mam zastrzeżeń. Udało Ci się wtopić wiele detali. Podziwiam.

stare 14.12.2008, 19:25   #23
Sweet.Dreams
Guest

To Jest Cudowne !!
Napracowałeś się, przyznam
I są piękne efekty !!
Gratulacje

stare 14.12.2008, 19:48   #24
haughton

Reputacja: 10

Muszę również dołączyć się do licznych zachwytów w tym temacie, ale jednocześnie stwierdzam, że The Sims 2 to jedak nie dla Ciebie. Dlaczego? Mam wrażenie że nie udało Ci się pokazać wszystkich pomysłów, które miałeś podczas budowania i to nie z powodu braku umiejętności, ale przez ograniczenia w grze, które nie zawsze da się obejść, nawet przy pomocy kodów.
Niemniej jednak projekt jest przepiękny, wspaniale dopracowany i przemyślany w najdrobniejszych szczegółach. Wszystko idealnie do siebie pasuje, a widok na posiadłość z dolnej granicy działki nieomal zapiera dech w piersiach - jest tak urokliwy i realistyczny że aż trudno uwierzyć, że powstał w grze. Wyobrażam sobie ile czasu musiałes poświęcić na to cudo i tym bardziej jestem pełen podziwu.
haughton jest offline  
stare 14.12.2008, 20:03   #25
serek95-12

To jest... To jest cudne! Rany, twój talent i cierpliwość są nie opisane! Robiąc tak wspaniałe projekty powinieneś zarabiać fortunę na życie. Naprawdę, wcale nie żartuje.
Oczywiście dom jest perfekcyjny. Jestem pod ogromnym wrażeniem!
1000000000000/10
serek95-12 jest offline  
stare 14.12.2008, 21:06   #26
Greenlyme
Guest

Moim zdaniem, to najlepszy Twój projekt na forum. Bryła jest po prostu niesamowita, tak samo wnętrza. Widać tutaj ogromną ilość pracy i zaangażowania, nie mówiąc już o wiadomym talencie. Kolory idealne, rośliny dookoła stwarzają cudowny klimat. Absolutnie bez zastrzeżeń! 10/10

stare 15.12.2008, 12:18   #27
Agula_87
Guest

Brak mi słów... Ogród jest przecudowny, bryła domu bardzo oryginalna, wnętrza cudowne i ogólnie wszytsko bardzo, bardzo mi się podoba

Gratuluję cudnego projektu
Pozdrawiam

stare 15.12.2008, 12:37   #28
Analisse
Guest

Bryła mnie nie zaciekawiła, ale za to ogród... poprostu piękny, aż chce się tam być, ta niby rzeczka jest wspaniała, fajnie wygląda. Hall jest fajny, ale panele podłogowe na suficie troche dziwnie wyglądają, to mi się nie podoba, salon bardzo ładny, ale znowu te panele i jeszcze kafle na suficie, mnie to troche odstrasza. W jadalnie nie podoba mi się yyy sofa? wszystko inne fajne, kuchnia jest ładna, fajne ozdoby, np kawałki arbuza. Niższy poziom - fajna ozdoba obok fortepianu, wszystko fajne, jedynie ten dywan nie bardzo mi się spodobał. Łazienka jest ładna, kwiatek obok wanny nawet pasuje, jedyne co mi bardzo przeszkadza to krzesło (czy fotel), może ktoś tak bardzo lubi posiedzieć sobie w łazience ale mi się to nie podoba. W sypialni są ładne ozdoby, to pod łóżkiem to jakaś miska? to mi się nie bardzo podoba, dobra, co by tu dużo gadać, wszystko by było ładne gdyby nie to cegiełkowate pokrycie ściany, moim zdaniem nie pasuje do tego domu, przez to wygląda tak biednie, jakby simów nie bylo stać na jakąś tapete czy farbe druga łazienka - znowu krzesło, w pomieszczeniu gdzie jest jaccuzi, nie podobają mi się te skały, jak dla mnie to bardziej na zewnątrz domu to pasuje, no ale jak kto lubi. Bardzo zaciekawiła mnie graciarnia, co do tego pomieszczenia nie mam żadnych zastrzerzeń, jest wspaniałe, podoba mi się.
Ogólnie dom mi się podoba, ale nie tak bardzo jak ogród.

stare 15.12.2008, 14:58   #29
asiolek
Guest

Ogród jest niesamowity... Przedewszystkim oczarowało mnie ukształatowanie terenu i te różne oczka wodna i strumyczki. Mam wrażenie że rośliny z osobna wcale nie wyglądają realistycznie za to razem, i to w tak ciekawej kompozycji wyglądają jak żywe. Bryła ciekawa, ale nie do końca podoba mi się ta cegła w połączeniu z oliwkową zielenią.
Wewnątrz podoba mi się za to że ta właśnie zieleń wszędzie się przewija ^^
Hall jest ładny choć nie przepadam za tak dużymi pomieszczeniami, trzeba jednak przyznać że ta przestrzeń jest tam potrzebna bo tego typu dom z małym hallem wyglądłby dziwnie ;/ Nie będę opisywać wszystkich pomieszczeń bo praktycznie wszystkie mi się podobają. Pierwsza łazienka niezbyt mi się podoba, przez umywalki i wannę - coś za kanciaste, za to druga łazienka jest po prostu perfekcyjna ma taki fajny klimat. Podoba mi się też że nie jest zwykłym jednym pomieszczeniem i ma fajne przeszklone przejście do jackuzzi. Kolory też są świetne takiej jakiejś pozytywnej energii dodaje czerwień biel i czerń jednak ma w sobie coś przytulnego dzięki drewnie w różnych odcieniach. Sypialnia również bardzo mi się podoba - świetny pomysł i wykonanie.
Graciarnia ma coś w sobie ;p Taki artystyczny nieład
10/10

I czekam na kolejne prace

stare 15.12.2008, 15:33   #30
kubuss

No no niezła ta chałupa Ogród jest boski, a wnętrza jescze lepsze Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania