![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny domek, tylko dach mi się nie podoba (w sensie, że ta czerwona dachówka
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Swietny;D
Mam takie pytanie.. te wszystkie przedmioty dostepne sa w OŻ? ;> |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ogólne wrażenie całkiem przyzwoite.najbardziej ładna jest kuchnia,taka praktyczna z jasnymi meblami ,jest taka czysta i uporządkowana lubie takie..reszta pokoi też może być, fatalna tapeta za telewizorem i bambus obok kominka?bryła oki,troche trawa wygląda jak po koszeniu.zastrzeżenie do kolorku dachówki,
moja ocena 8/10 moze byc. |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Myślałam na początku że będzie to jeden z lepszych domków na tym forum ale niestety:
najbardziej mnie zdziwiła główna sypialnia-jest tam po prostu za bardzo (za przeproszeniem) nasrane...łazienka jest ciekawa i nawet ładna, ma urok łaźni, ale gdyby nie ta wanna i to lustro-one są nowoczesne a to do tego stylu nie pasuje.Ganek/korytarz jest stylowy i nie pasują te nowoczesne obrazy w kwiaty(choć są ładne). Salon dość przyzwoity. W jadalni lepiej by było gdyby stół nie dotykał ściany i nie podoba mi się to że że na dwóch ścianach są trzy kolory, które nie za bardzo współgrają ze sobą. Sypialnia dla jednego sima taka sobie...Na przyszłość nie rób takich obramówek przy zdjęciach, bo źle się je ogląda. Bardzo podoba mi się kuchnia i ogród (szczególnie te klomby). Może trochę za ostro to wszystko oceniłam, ale to jest moje zdanie. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
W środku bardzo ładnie ale wcześniejsze bryły były ciekawsze i miały lepszy kształt, jak na mój gust. Bardzo podoba mi się kuchnia i sypialnia.
|
![]() |
#27 |
|
![]()
bryła fajna, łazienka też, a co do reszty to
dużo by pisać. ;] |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo przytulny, miły, zagospodarowany, czysty, szczerze mówiąć chętnie bym w takim domku zamieszkała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Ciekawe, ciekawe.
Tylko sypialnia (ta druga na zdjęciach) ma zbyt wiele wzorków, te koła na pościeli, ściana... Ogólnie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#30 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Po pierwsze podoba mi się prezentacja
![]() Fajnie obrobiłaś zdjęcia. Po drugie bryła jest prosta i po prostu ładna. Ale najbardziej wymiata ogródek ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|