![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Dom z ulicy prezentuje się bardzo ładnie
![]() Kolorystyka całego domu bardzo mi się podoba. Kuchnia jest bardzo ładna, genialnie wygląda miejsce z regalikiem na różne rzeczy ![]() Salon jest ok, sypialnia ładna, dodałbym tylko jakiś duży obraz nad łóżkiem ![]() Pokój dziecka jest straszny, a wszystko przez tapetę ^^" Łazienka spokojna - zamiast tego kwiatka postawiłbym tam jakieś bonsai. Ogród .... jako jedyne miejsce w domu mi się nie podoba ... jak dla mnie jest tam za duża różnorodność roślin ^^" W przedsionku dodałbym jakiś dywan. 9/10 ![]() |
![]() |
#23 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Składanka: meble z kilkudziesięciu różnych stron połączone ze sobą
![]() Nie jestem w stanie ich wszystkich podać, bo jest ich cała MASA. Domek budowałam z myślą "ma być na 10/10". Może nie do końca mi się udało, ale jak na mnie i tak wyszło bardzo dobrze ![]() Dzięki za wszystkie komenty ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Za wszystko 9/10
|
![]() |
#25 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Popisałaś się
![]() No może oprócz tej tapety w paski ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
WOW! Czadowa parcela, czadowe wnętrze, te kolory prześlicznie wyglądają ze sobą w parze. Dom cudny, wręcz idealny. W ogrodzie znajdują się ciekawe roślinki
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Fajny klimat +1 pkt
Ładne dodatki +1 pkt Profesjonalne wykonanie + 1 pkt Bardzo dobre zdjęcia + 1 pkt Ciekawy pomysł +1 pkt Genialny ogródek + 1 pkt Razem 6 pkt/5 pkt ![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
aha, bo ja myslalam, ze kupilas jakis minipack ![]() |
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek. Bryła jest super no i ogród oczywiście, też jest wspaniały.
Bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrza. |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, że poeksperymentowałaś (Uff trudne słowo...) z ozdobami oraz roślinami. Wszystko ładnie skomponowane. Troszkę za bardzo uporządkowany ogród (ja wole takie bardziej naturalne i chaotyczne), ale i tak bardzo ładny. Mam takie wrażenie, że w niektórych pomieszczeniach mogłabyś umieścić o 2 albo 1 mebel więcej. Np. jakiś stolik z kwiatkiem albo telefonem, sprzęt grający w salonie. Całość bardzo wesoła i optymistyczna, domek ma urok, a meble ładnie dobrane
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|