![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
To może ja się wypowiem.
![]() Zacznę od tego, że właśnie miałam zamiar dać swoją simkę na forum, ale zrezygnowałam jak weszłam do Twojego tematu. <chowa się> Ocenię 3 ostatnie. Księżna Marie - jest śliczna, tylko twarz jest tylko nieco <no bardzo mało, ale jednak> maxisowa. Poza tym nie mam zastrzeżeń. 9/10 Adereide - ja nic do 'innych' simów nie mam. Nawet gram paroma takimi. Piękna! <owacje> 10/10 Anabelle - ma trochę dziwne oczy, poza tym nie mam zastrzeżeń. 9,5/10 Pozdrowienia, Lut.
#23 |
Guest
|
![]()
To ja skomentuje... Bosko. 10/10
|
![]() |
#24 |
|
![]()
Oczy Anabelle mają bardzo nieprawidłowe położenie .
Zewnętrzne kąciki oczu są tak mocno uniesione do góry , przez co wydaje się , że oczy leżą całkowicie na skośnej linii . Prawidłowe położenie oczu jest na linii poziomej . ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
/eliie przypomina mi moją sąsiadkę jest bardzo ładna
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() Luthiee gwarantuję, że znajdziesz przynajmniej 10 osób na forum, które robią lepsze simki ode mnie. Aniołku dzięki za radę. Doprawdy nie wiem skąd to wszystko wiesz! ![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Widziałaś kiedyś człowieka, który ma takie oczy? Masz juz odpowiedz.
Przepraszam za lekki offtop, ale nie mogłam się powstrzymać. To teraz do rzeczy. Simka mi się nie podoba. Po części wygląda jak chomik, strasznie pyzata, oczy ci w ogole nie wyszy leżą prawie w linii prostej ![]() Wierzę, że następna wyjdzie ci o wiele lepiej. Pozdrawiam Oblivion.
#28 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny. Oblivion, jak nazywałaś się Madame_Crazy byłaś milsza. (nie mogłam się powstrzymać)
W każdym razie dziś mam coś innego. Zresztą pewnie mnie za to nieźle zjedziecie, bo są to moje PIERWSZE W ŻYCIU błyszczyki. PLASTIC IS FANTASTIC Zestaw pięciu plastikowych błyszczyków/Set of five plastic lipglosses [IMG]http://i42.************/2iiza0l.jpg[/IMG] Domyślam się, że mi nie wyszły, bo jestem w tych sprawach beznadziejna ![]() Pozostawiam Waszej ocenie <chowa się do szafy> |
![]() |
#29 |
|
![]()
Te błyszczyki są trochę za bardzo błyszczące
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() Cytat:
![]() To, że skrytykowałam twoją simkę to nie znaczy, z ejetsem nie mila. Bardzo podobają mi się te błyszczyki. Ladnie leza na ustach simki. 10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|