![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ty naprawdę jesteś nienormalny
![]() z tego co widzę ten bar(pod gołym niebiem) jest naprawdę gorszy od tego. Wydaje mi się, że napisałeś(że ten dom jest twojego brata...) bo się zawstydziłeś. I to jest taka wymówka, ale ok. |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Lepiej nie rób następnego domu 1/10
|
![]() |
#24 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
I może lepiej naprawdę już zakończyć tą dyskusję, skoro wszystko zostało już wyjaśnione? ![]() Bóg zapłać. Woltuwa Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 30.12.2008 - 12:27 |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Wiecie co? Biję pokłony przed Woltuwą i Bjork. Mają 100% rację. Owszem, dom nie należy do najpiękniejszych, ale każdy ma wzloty i upadki. Hefalump niestety zaczął od upadku, ale podobnie startowało wiele forumowiczów. No na przykład ja waszym zdaniem w ostatnich dwóch domach się nie popisałam, i co? Mogłabym się załamać, ale nie.
Hefalumpie, przyłączam się do wypowiedzi Bjork, ćwicz dalej, rób lepsze zdjęcia i oglądaj prace innych a będzie lepiej. I ja również polecam innym komentatorom przeczytanie ujmującej wypowiedzi Bjork. A i nawet Maxis z samych dodatków (bez akcesoriów) może wyglądać ładnie. Będę obserwować Twoją pracę Hefalumpie ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
słabo ;/ 2/10
|
![]() |
#27 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Amen! EDIT: Woltuwo, ja myślę że każdy jest świadomy co pisze i wydaje mi się, że nie musisz pełnić funkcji dodatkowego moda! Ostatnio edytowane przez Vanitas : 29.01.2009 - 20:53 |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Uch... Nie dość, że zdjęcia są małe, to domek jest... no niezbyt udany. Jest zdecydowanie zbyt wielki (nawet jacyś bogacze nie mają takich ogromnych
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Dominiku, no jasne, przecież lepiej jest zjechać osobę po całości. Nie wiem, co chciałeś osiągnąć robiąc ten offtop. Mówiąc "I może lepiej naprawdę już zakończyć tą dyskusję, skoro wszystko zostało już wyjaśnione?" miałem na myśli to, że ... a zresztą co ja się będę produkował. Przeczytaj wypowiedź moją i Bjork z poprzedniej strony a myślę, że domyślisz się o co chodzi i co miałem na myśli.
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Woltuwa. @EDIT: Dominiku, wierz mi, że nie każdy. I dziękuję za wino ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 01.01.2009 - 13:06 |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
po tym domie przestaje oceniać inne, PONIEWAŻ OŚLEPŁEM!
|
|