|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przepiękny, cudowny! Doprawdy! Meble w salonie i plan dużej łazienki połączonej z garderobą po prostu mnie zachwycił! Z zewnątrz, ten cały ogród oraz rośliny wspinające się po ścianach... Po prostu piękny. Nie pasują mi tylko ściany w sypialni nr 2 na piętrze, niebieska pościel w dwóch innych i krzesła w gabinecie :p
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny dom, rezydencja z prawdziwego zdarzenia
![]() Foyer robi imponujące wrażenie. Bardzo też mi się "ogród zimowy", kuchnia, collection room, główna łazienka, pomieszczenie z rurami (kotłownia?) i ogólnie pomieszczenia gospodarze. Ale chyba najbardziej podobaja mi się schody dla służby ![]() Co do uwag krytycznych, to większość została juz wymieniona, od siebie dorzucę tapetę i dywan w orientalnej sypialni oraz leżankę w sypialni głównej. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Piękny dom! WIesz, przypomina mi w niektórych pomieszczeniach dom ojca Kevina z Filmu Kevin sam w domu 4 czy jakoś tak. 10/10, oczywiście.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łaaa, ale wielgaśny
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Genialnie zrobiony widac ze duzo pracy włożono w ten dom 10/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Duży dom, bryła taka sobie, ogród pusty, niby coś w nim jest, ale jak dla mnie to za zielono tam, jak tak patrze z góry. Salon skromny i fajny. Jadalnia jest troszke za ciemna. Biblioteka/gabinet - bardzo fajne, tylko ten kominek mi jakoś nie pasuje do tego pomieszczenia, i zielone zasłonki niezbyt ciekawie wyglądają. Kuchnia podoba mi sie, jedyne co mi przeszkadza to zasłonki wiszące nad oknami. Ale w tym domu jest dużo jadalni
![]() te zielone zasłony sie mi nie podobają. Master bedroom fajny, tylko ten tv nie bardzo pasuje. Master bathroom and closet - fajne. Nie bardzo lubie takie duże domy, ale ten nawet mi się podoba. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Serek95-12 -Dziękuję
![]() Dominic - Hehe dzięki ![]() Sweet.Dreams - Dziękuję ![]() Constantia - Dziękuję ![]() Callineck - Dywan w orientalnym przyznam że też mi się nie podoba ale nie mogłem lepszego znaleźć ![]() Sunshine - Nie wiem, nie oglądałem. Nie mniej jednak dziękuję ![]() Kubuss - Dziękuję, kuchnia to moje królestwo ![]() Doman145 - Dziękuję ![]() Analisse - Hmm miałem po prostu podziękować za opinię ale jako że mamy Nowy Rok to pełen dobrych chęci i humoru napiszę nieco więcej ![]() Bryła nie jest "taka sobie" front dla tych którzy nie wiedzą jest dość klasyczny. A sama bryła typowa dla dworów. Ogród jest stylizowany na styl francuski, niestety z braku większej parceli w grze nie byłem w stanie zrobić większego. I dość zabawne wydaje mi się stwierdzenie że ogród jest "za zielony" ![]() W bibliotekach zwykle spotyka się kominki więc nie wiem co konkretnie Ci nie pasuje, a zielone zasłony pasują jak ulał, świetnie przełamują brąz ścian i podłogi. Wątpię czy można powiedzieć że w domu jest za dużo jadalni, każda ma swoje hmm powiedzmy "zastosowanie". Owszem te rośliny są przeznaczone na zewnątrz ale jak sama nazwa wskazuje to Ogród Zimowy ![]() ![]() Sypialnie + łazienki i pokój gier zostawiam bez odpowiedzi bo nie napisałaś co sprawiło że coś Ci się nie podoba bądź podoba. Collection room - widzę że bardzo nie lubisz zielonych zasłon ![]() I tyle, dziękuję za komentarz ![]() Dziękuję wszystkim za oceny i komentarze ^^ A tych którzy zostali zapraszam do ocen i komentowania ^^ |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przepiękny dwór/pałacyk. Aż nie wiem co mam powiedzieć. No zatkało mnie. To jest jeden z najpiękniejszych, jak nie najpiękniejszy dom jaki widziałam na forum. Cudowny jest. Gratuluję umiejętności zapełnienia tak dużej powierzchni. Zaintrygowały mnie te przewody i rury wentylacyjne.
Oceniam 10/10, bo jakżeby inaczej. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jest świetny, choć w niektórych miejscach jest trochę za dużo wolnej przestrzeni. 9,5/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ładny dom. Taki luksusowy i duży. Wow.
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|