![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Super
![]() Nie podoba mi się jedynie salon - tak jak mówiła Callineck - nie pasuje tam ten kolor stoliczka do kawy. Nie przypadła mi również do gustu ta biała półka na której stoi telewizor. Ogólnie świetny pomysł, szczególnie z domkiem dla gości. |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Świetny dom
![]() Sama od niedawna gram w The Sims 2 i moje domy są raczej niewyszukane. Ten jest rewelacyjny. Podziwiam ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Po pierwszej (REALISTYCZNEJ) fotce, wymiękłam. Daję 10/10
bo boję się o zawał serca po reszcie fotek (a looknęłam na kilka i pasi mi) |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Cudowny! Świetnie dobrane dodatki, a ogród to już fenomen O_O
|
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest genialny. Wnętrza są przytulne i dobrze zaplanowane, bryła jest po prostu śliczna. Ogród jest super. Nie będę się więcej rozpisywał, bo wszystko jasne. Dom jest po prostu super. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Gdy przejechałam w dół zobaczyć jak dużo tych zdjęć to pomyślałam że to jest coś pięknego. I nie myliłam się. Zobaczyłam wszystko dokładnie i moja szczęka znalazła sie w piwnicy a spadła z X piętra w bloku
![]() po drugie: niezbyt podobają mi się kolory na zewnątrz, ale to tylko moje kaprysy. pomieszczenia: CUDO!!! ogólnie za wszystko 10,5/10 ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No po prostu CUD I MIÓD!! Przy pierwszym zdjęciu opadła mi szczena i do teraz nie może się zamknąć. To jest po prostu cudowne. Uwielbiam tego typu ogrody. Projekt wyszedł Ci świetnie. Pozdrawiam |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie chcę obrażać mistrza Kowalskiego, ale ty robisz o wiele lepsze zdjęcia niż on. Są takie realistyczne. Ręce mi opadają. W środku też jest cudnie, ale nie tak jak bryła domu i domku dla gości. Tylko pozazdrościć
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Sama chciałabym zamieszkać w takim domu
![]() Na tym forum jest kilka osób uzdolnionych i Ty w 100% do nich należysz ![]() Co tu dużo pisać, dom jest świetny. Wnętrza, ogród, otoczenie... po postu genialne ![]() Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ![]() 10/10 Pozdrawiam ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|