![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Super dom!
Od razu widać, że jest zamieszkany ![]() Bardzo fajny! Mogłabym wymienić kilka rzeczy które mi się nie podobają ![]() Bardzo mi się podoba, a wierz mi- ja i moja rodzina zna się na tym bardzooo dobrze! |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej!!
Ale fajny, ekstra, wypasiony dom !! Czy mógłbyś mi go przesłać na e-maila : [email protected] ?? z góry dzięki !! Good Job |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Piękny dom. Nic dodać, nic ująć.
10/10 ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Cudowny dom, widac ,że zamieszkały
Ogród również boski bardzo podoba mi się ten zakątek z grilem i roślinami ;-) Kąt z drewnem na dworzu nic dodać nic ująć Śliczny kominek i wszystko wokół Kuchnia z jadalnią bosko Wszystkie łazienki to cudo i kropka A mogę wiedzieć skąd masz tego kwiata co stoi na stole w pokoju telewizyjnym i ten kącik z grilem na dworzu? |
![]() |
#25 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Śliczny domek.... Ciepła kolorystyka, świetna bryła i ogród... No po prostu nie mam się do czego przyczepić
![]() 10/10 Czekam na więcej domków |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród jest piękny i urzekł mnie bardzo zagajnik na drewno oraz salonik. Całość jest bardzo przejrzysta
![]() I tak uważam, że masz talent do ogrodów ;D ![]() 9.5/10
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
No nie powiem, napracowałaś się nad tą chatką, i wyszło naprawdę faaaajnie; realistycznie; dużo ciekawych rozwiązań, no i w żadnym pomieszczeniu nie ma nudy. Kolory boskie
![]() ![]() A ci mi się nie podobało, na pewno ta kobitka w siłowni xD jakoś tak komicznie wyszło. No i niektóre zdjęcia były "trudne", czasami nie wiedziałam na co patrze hyhyhy Nie będę wystawiała oceny, bo na razie ze mnie laik, ale dom mi się podoba ![]() pozdr. |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo fajny. Zupełnie w moim guście. Przytulny, wygląda na zamieszkały. Lubię jak wszędzie są upchane jakieś drobiazgi. Jedynie razi mnie zapalona świeczka w łazience dla dzieci? Czy to nie jest niebezpieczne?
![]() 10/10. |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
dom jest extra i na zenwatrz, i w środku. idelanie wsyzskto rozplanowałaś. aż chciałoby się wn im zamieszkać;D
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
OoOoo.... ależ to przepiękne, no.!
![]() Wszystko jest dopięte na ostatni guzik, muahHhh;* |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|