|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
| Bardzo, |
|
16 | 59.26% |
| Tak, |
|
10 | 37.04% |
| Nie, |
|
1 | 3.70% |
| Okropny. |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
gosiaczee - nie wszystkie są małe, były też duże.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zaskoczyles mnie, swietna bryla. Bardzo pomyslowa! Wewnatrz jest jeszcze lepiej. Piekne sa te jasne panela na podlodze.
Najbardziej przypadl mi do gustu koncik z komputerem. Juz widze jak bym zasiadla w tym wygodym foteliku
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kurde...
A ja to nawet tak prostego domu nie zbuduję. xD <chodzi mi o ściany> fajne kolory. 10/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bardzo ładnie. Bryła fajna, taka mała. A w środku też fajnie jasne kolory, wszędzie ścisk i to mi się w tym podoba. 10/10
|
|
|
#6 |
|
|
Dzięki za ocenki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
dostałam dedykację <jest w szoku> zazwyczaj nie komentuję domków (bo kompletnie się na tym nie znam) ale zaglądam tu czasem szukając inspiracji i kradnąc niektóre pomysły a tu taka niespodzianka, więc swoim zwyczajem oddam tylko głos, bo zbytnio konstruktywnego komentarza nie mogę wygłosic ze względu na małą znajomośc tematu projektowania wnętrz i budowania itd. <buduje zawsze jednakowe klocki> Powiem tylko, że strasznie podoba mi się ta zaciapciana podłoga pod sztalugą, takie to realistyczne napatrzyc się nie mogę, no i łóżko rzeczywiście mogłeś postawic normalnie, a nie na ukos, bo tak to pomieszczenie wydaje się jeszcze mniejszym niż jest w rzeczywistości. Ale cały domek bardzo mi się podoba, mały, ale świetnie zagospodarowany <lubi małe domki>
|
|
|
#8 |
|
|
A ja? <dopomina się o swoje>
Co do domku: malutki i ceplutki, choć salon wydaje mi sie trochę oziębły, ale to nic 9/10 |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bardzo mi się podoba i nawet nie mam nic do zarzucenia, wszystko jest ładnie dopracowane.
Edit: O, nie zauważyłam, dzięki za dedykacje
|
|
#10 |
|
|
Domek wyglada rewelacyjnie...naprawdę podziwiam
)ocena 10/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |