![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Marianie, Marianie...
Szkoda, ze z takim talentem masz tak bardzo uparty sprzęt ![]() Dom wspaniały, elegancki, pełen przepychu... Piękne otoczenie i ogród, w dodatku bardzo realistyczne. Genialna jest ta wieża! W domu - od razu na wejściu mamy próbkę tego co możemy spotkac we wnętrzach - przepych, marmury, draperie - a co najważniewjsze - piękne obrazy we wszystkich pomieszczeniach. Tak jestem nimi zachwycona, że nie mogę ocenić mebli i innych elementów wystroju, bo ciągle się wgapiam i wgapiam w te obrazy! A malowidło na suficie to po prostu cudo! Potem piwnica, niby uboga w elementy dekoracyjne, ale tak autentyczna, że prawie czuje sie w niej chłód i wilgoć. A zdjęcia Grety jak pali w piecu, albo zastanawia się nad wyborem potraw to po prostu mistrzostwo świata! I jeszcze jedno - podziwiam Cię za te opisy - dzięki nim nie tylko przedstawiasz projekt ale w ogóle przenosisz nas w inny świat ![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Tak jak stylu klasycznego nie lubię i przypuszczam, że raczej to nastawienie ciężko będzie zmienić, to ta " chałupka " strasznie mi się spodobała.
Tyle tego przepychu i wszystkiego, że aż nie wiadomo gdzie patrzeć. A tymi malowidłami na suficie ( freskami? ) to już mnie po prostu rozwaliłeś. Totalna realność i wg. Jedno tylko mi wpadło w oko co troszkę nie pasuje, a mianowicie to, że w bibliotece za kominkiem są normalne panele. Uważam, że lepiej by tam wyglądały jakieś cegły. Te panele to było celowe założenie ? Tak z ciekawości pytam ![]()
#24 |
|
![]()
Nie, to nie celowe, po prostu kominek ustawiałem przy włączonym snapopbjectstogrid false i za bardzo go w ścianę wepchnąłem. Też zauważyłem tą niedoskonałość na zdjęciu, ale za późno już, by poprawić ten drobiazg
![]() |
#25 |
|
![]()
Ohhhh, taaak, to coś co tygryski lubią najbardziej. Składam pokłony i całuję rączki xD Najlepsze są schody, genialne, takie... majestatyczne. Jedyne do czego mógłbym się przyczepic to ta wieża w ogrodzie. Ale pozostałe rzeczy cudowne.
Wielkie 10!
#26 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz mi sie podoba ale w środku nie zbyt. nie lubie takiego wystroju domu.
ale może tobie własnie o to chodziło wiec. 10/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
To wyobraź sobie Marian, że mój biedny komputerek nie poradziłby sobie nawet z połową takiego projektu, jak Twoje obecne Dzieło.
![]() Więc tym bardziej jestem zazdrosna i pełna podziwu. Najbardzoej spodobały mi się piwnice i pokój służącej - choć powinna moim zdaniem być nieco lepiej traktowana i mieć odrobinę jaśniejsze ściany. ![]() Ale jak zawsze pozostaje tylko schować się pod stół a spod stołu odejść na emeryturę. Bo z moim starym rupieciem nie mam co konkurować z młodym pokoleniem projektantów. ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Przepiękna bryła i przepiękny ogród, no oczywiście koniki.Podoba mi się strasznie na zewnątrz wszystko bez dwóch zdań.!
Wnętrza przepełnione są dużą ilością slicznych dekoracji , mebelkami , obrazami itp. elementami , że aż głowa boli!!! Podziwiam twój talent! Jesteś wielkim mistrzem i moim guru duży szacun z mojej strony. Mistrza się podziwia a nie ocenia! xd |
![]() |
#29 |
|
![]()
vibratoria - no wiesz! Nie tak prosto, wiek emerytalny ciągle podnoszą, więc masz marne szanse
![]() A wierz mi, że jakby mój komp udźwignął ten dom, to zobaczyłabyś dodatkowo 2 sypialnie i łazienkę. A tu lipa... Nie ma czego zazdrościć. symfonia - uważaj, bo się zaczerwienię... ![]()
![]() |
#30 |
|
![]()
Założe się ,że dom robiłeś 2+ dni xd
Jezdy ile tego jest xd Ja tak samo jak SebaS, nie lubie klasyków, no ale to Ci wyszło ŚWIETNIE! Gratz xd 10/10 ;] |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|