|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Po raz kolejny zaskakujesz w wielkim stylu. Bez wdawania się w szczegóły: oglądając bryłę nastawiłem się na typowo postindustrialne wnętrza - a tu taka miła niespodzianka.
Jak zwykle w Twoich pracach widzę oryginalne pomysły, przepiękne kolory i zestawienia aranżacyjne, do tego miły, przytulny klimacik i idealnie dobrane dekoracje. Potrafisz idealnie oddać każdy motyw, który przyjdzie Ci do głowy i co najważniejsze - zrobić to tak, że osoby oglądające fotki również mogą odczuć klimat panujący w domu. Brawo, brawo, brawo.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
(vibratoria, pozwolisz, że napiszę za Ciebie epistołę do tego projektu?)
Droga Vibratorio! Po raz kolejny udowadniasz, że nie jesteś przewidywalna. Spodziewałem się, czegoś zupełnie innego, że fabryka pozostanie nadal fabryką, a tu proszę.. niespodzianka ![]() Garaż... Widnieją tam beczki... Czyżby to WMW?? Już lubię tych mieszkańców ![]() Wnętrze.. Tak jak wspomniałem - Wielkie zaskoczenie Wszystko idealnie dobrane do siebie, podoba mi się. Ciekawym pomysłem był widok salonu z piętra i wprowadzenie tam motywu z kościoła - organista na piętrze wyższym ![]() ale, ale... mam kilka pytań: 1. Dlaczego nigdzie nie ma fajek?? Jak mogłaś zapomnieć! ![]() 2. Gdzie wisi bazarowa podomka pani W.?? 3. Jakie symboliczne znaczenie ma klatka z motylkami, która została z niewiadomych przyczyn wymalowana czarnym kolorem na niebieskich płytkach w łazience? 4. Numer mieszkania to 518. To znaczy, że na tej ulicy było/jest co najmniej 518 fabryk? 5. Czy do mieszkania wchodzi się przez drzwi garażowe?? Tak mi się zdaje, bo cała reszta zewnętrznych szyb to okna. <mimo wszystko robi się chorobliwie zazdrosny i idzie na balkon zapalić >Amen. Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 20.02.2009 - 13:16 |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Z zewnątrz bardzo pamysłowo, ale nie przypadło mi do gustu ;/
Wnętrz bardzo ładne, bardzo podoba mi się kolorystyka ![]() 9/10 |
|
|
#4 |
|
|
Dom jest rewelacyjny. Takiego umeblowania i urządzenia wnętrza dawno nie widziałam. Wszystko wygląda przecudownie
ocena nie inna jak 10/10
|
|
#5 |
|
|
Cudowne...
10/10
|
|
#6 |
|
Guest
|
pieknie, ladnie tak 'pomieszalas'; stary wystroj z nowoczesnym akcentem, nie moge sie do niczego przyczepic ;D 10/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo Wam dziękuję za oceny i przemiłe komentarze.
![]() Niezmiernie cieszy mnie fakt, że znacznej większości projekt się spodobał, tym bardziej, że jego ukończenie było szalenie karołomne. lizak. - jeansy (podobnie jak towarzyszącą im kiczowatą torebeczkę, oraz trąbkę na półce w dolnym hallu), umieściłam jako drobną sugestię, że mieszkańcy tego domu są niezwykle roztrzepani i nie do końca mają po kolei w głowach. Bo kto normalny chciałby mieszkać w takiej zasyfionej okolicy? Zwłaszcza - jak słusznie zauważył bartekie4 - ktoś tak zasobny w kapuchę.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Już rozumiem
|
|
|
#9 |
|
|
Musisz zrobić poradnik,w których będzie jak sie robi szklane dachy
![]() Ok, przechodze do domu - jak widze takie budowle, to mi się NY przypomina ^^ Fajnie tobie to wyszło, tylko ten merc jakoś nie pasuje, ale reszta spoko ;] 10/10
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Kolejny świetny projekt!
))Wszystko jest idealnie i starannie dobrane no i świetne dodatki. Ocena 10/10 |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|