![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Basen z przodu domu - stanowcze nie. Chociażby dlatego że blokuje dostęp do kwiatów
![]() Dach jest bardzo stromy, przydałyby się okna mansardowe żeby go urozmaicić. Hall jest ... pusty. Ogromne puste pomieszczenie. Salon, na ścianach jest pusto. Meble niespecjalnie do siebie pasują. Jadalnia znów pusto na ścianach, na podłogę można by dać dywanik. Kuchnia - nigdy nie umieszcza się zlewu przy kuchence ![]() Korytarz - pusto, brak firanki. To akwarium tam nie bardzo...i znów pusto na ścianach. Białe ściany jak w szpitalu. Łazienka znów pusta. Zrobiłaś zbyt duże pomieszczenie. Korytarz - znów pusto, tapety w ogóle do siebie nie pasują, nawet na zasadzie kontrastu... Pomijając już całe piętro - robisz zbyt duże pomieszczenia dlatego potem wydają się puste nawet jeżeli wszystko w nich jest. Postaraj się robić mniejsze i powinno być lepiej ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
no....nie chcę cię urazić, ale w tym domu tak no.... tak pusto... nie podoba mi się
Bryła - 4/10 Wnętrza - 1/10 Ocena Całkowita - 4/10 |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
A blee ...
.. że tak powiem ![]() A z tym podestem to jednak jest nudno ![]() No ten basen przed domem, przy ulicy... 3/10 I czekam na następne ;]
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Przede wszystkim to już chyba wszyscy napisali za duże pomieszczenia i świecą pustkowiem!
Basen od frontu wogule mi nie pasuje! Cały domek o ile by był mniejszy to na pewno w tym stanie lepiej by sie prezentował ! Za mało dodatków dekoracyjnych! ocena 4/10 Ostatnio edytowane przez symfonia : 01.03.2009 - 10:53 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|