|
|
#22 |
|
Guest
|
Ja też wątpie czy jeszcze dostane jakąs nagrode ale będę jeszcze próbowac
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
Ja mialam duzo nagrod jednak domek mi sie znudzil i sie przeprowadzilam XP
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
ja bym rozbudowała dom ja nie moge zdobyc tych głupich nagród
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
mój simek dostał 2 razy statuetkę za muzykę i raz za aktorstwo
nie pamiętam jak się one nazywają... ale dziś dostałam coś nowego i to nie w dzielnicy showbiznesu!!!! :lol: przyjechała do mnie Merlina soją limuzyną i fani autobusem - był też reporter i wręczyła mi simderyka!!!! :lol: :lol: to jest chyba ta nagroda od fanów....
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
A ja mam dużo nagród
Mogę się pochwalić Najłatwiej mi się zdobywało SIMMY!...bo to łątwe do zdobycia, nuie? Najutrudniej Nagrode Publiczności, ale tera mam już dwie pełne szafki nagród
|
|
|
#27 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Też prawda.Ale wie ktoś jak ja mama zdobyc tę nagrodę świata mody?Bo ja mam wszystkie inne tylko tej nie moge zdobyć!Jak wiecie to możecie powiedzieć?
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
ja nawet nie wiem jak zdobywam nagrody rozdaje autografy bo to dla mnie przyjemnosc. Na atrakcje wchodze na te ktotrre mi sie podobaja czyli reklama nagrywam piosenki teledyski igram filmie i to wszsytko i kazda nagrode dostaje
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
jezeli chcecie otrzymac nagrode za aktorstwo to gracie z 5 gwiazdkami na tym takim planie z rerzyserem
jezeli tego manekina czyli za mode to na wybiegu dla modelek trzeba czesto chodzic a jezeli za muzyke to nagrywacie czesto teledyski oczywiscie tez majac 5 gwiazdek wszystko to robimy w dobrym humorze czyli na zielono nastroj musi byc PS: a teraz mi sie przypomiało, widzieliscie jak gwazda umrze to ma taki inny "gwiazdorski" pomnik?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|