|
![]() |
#1 | ||
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ja akceptuje tylko tych, z ktorymi chociaz pare razy pogadalam i ich 'znam'. Cytat:
och nie, wydalo sie, ze jestem nolajfem :<<<< |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
1. Słuchaj rocka i metalu. Nawet jeśli nie lubisz, udawaj, że lubisz.
2. Liż tyłek administracji, ale nie bądź zbyt sweet. 3. Jeśli kręci cie pop, nie ujawniaj tego! 4. Obrażaj chrześcijan. 5. Miej nick w stylu: Heather, Lily Rose, Carmen bądź sperma_w_kapeluszu, smukła dziewica 6. Obrażaj plastiki i olewaj młodszych 7. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. 8. Często wpisuj się do marudnika w stylu: nienieneineineinienneieieineie 9. Omijaj szczęściarza 10. Oglądaj tylko mądre filmy, chociaż usypiasz w połowie 11. Udzielaj się na czacie: sporo przekleństw 12. Napisz mroczne fotostory. 13. Używaj słowa: infantylne ile wlezie. 14. Wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj. 15. Zgrywaj chojraka. 16. Oceniaj innych bezpodstawnie 17. Pod żadnym pozorem nie lub Zmierzchu, HSM i głupich komedii romantycznych- to takie infantylne! 18. Czytaj tylko nudne i grube książki. 19. Jeśli nie czytasz, szukaj tytułów w necie. 20. Odrzucaj zaproszenia od infantylnych dzieciaków! Ojej, jestem taki 'inny' Około 17 'Złotych zasad' nie pasuje do mnie... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pomimo tego, że w jakiś sposób zgadzam się z częścią punktów, nie rozumiem tekstu o nickach. Poproszę o jakieś proste wytłumaczenie
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może dodam, że te zasady mi się tak bardzo spodobały, bo potrafię śmiać się sama z siebie...
Może nie tyle teraz, ale kiedyś bardzo pasowały do mnie punkty 1, 3, 8, 9, 10 no dobra i kilka innych by się znalazło ![]() Nie myślę tutaj akurat o działalności na forum, bo te "zasady" wyznawałam będąc jeszcze w liceum, a wtedy nie było INTERNETU ![]() A szczególnie mnie bawi, jak sobie pomyślę, że w szkole wystrzegałam się wszelkiego jedzenia wmawiając wszystkim, że jestem wegetarianką, bo to było wówczas "modne" - nie jeść mięsa bo się żałuje biednych zwierzątek, a w domu wpieprzałam schabowe ![]() no i w ufarbowanych na czarno włosach oraz odziana w wielgaśne czarne swetry włóczyłam się po korytarzach razem z jedną wyglądającą podobnie kumpelą rozmawiając o "Moonlight i wish" i innych takich ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Ej - masz rację - sama zanim przyjmę czyjeś zaproszenie trochę obserwuję delikwenta na forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
|
![]()
Grace - czy wszystkie znajomości muszą być na "całe życie"??
Znam wszystkich - a w razie co mogę ich sobie przypomnieć w archiwum ![]() Chodzi o to by było miło ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
wezcie sobie w ogole zalozcie osobne forum gdzie sie bedziecie oblewac lukrem i walczyc w budyniu, mam ostatnio wstret do slodyczy
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
|
![]()
Ale .error jestem "sticky and sweet"
![]() I też dam radę: "Ej, weźcie nie traktujcie wszystkiego tak serio" ![]() Ale nie musicie mnie słuchać ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
no, tu sie zgadzam, jak juz sobie odpuscicie zapieranie sie przed mrokiem, to mozna to uznac za calkiem ciekawy kabaret
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|