![]() |
#21 |
Reputacja: 15
|
![]()
Przepraszam najmocniej, że dopiero teraz, ale kiedy wstawiałeś domek miałem doła, a tera go jakoś nie zauwżyłem
![]() Doemk- no cóż. Szkoda, że nie pokazałeś nam całej bryły w '3d', ale z tego co widze, jest ona gigantyczna i- musze do przyznać- baaardzo nudna i zachowawcza. Wnętrza...Niczego bardziej tak nie cierpię, jak zbyt wielkich niezagospodarowanych pomieszczeń. I Ty przed tym się nie ustrzegłeś. I PO CO DWA KIBLE OBOK SIEBIE?! Co oni, razem srają? Pozdrawiam!
![]() |
#22 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
calkiem ciekawy, najbardziej podoba mi się ten ogrodek
![]()
#23 |
Guest
|
![]()
Całiem całkiem ;]
1Bryła...taka0 śmichowa troche xd niepotrzebnie dawales zdjecia mieszkancow.. a reszte napisali moi poprzednicy =] 6/10 |
![]() |
#24 |
|
![]()
Masz więcej komentów w domku niż ja xD
Dobra,przejdźmy do rzeczy. No więc: Za duże pomieszczenia, bryła za zwykła. Po co 3 posłania dla zwierzaka? ![]() Po co 2 kibelki i 2 umywalki w łazience? ![]() Podoba mi się pokój Aangai i Topha. Pokój Katary i Sokkiego też dosyć fajny. Ocena: 5/10
#25 |
|
![]()
<zastygł z wrażenia> OMG!! Nie jest to chyba twój najlepszy projekt. Za duże pomieszczenia, za pusto no i ta bryła też jest do dopracowania i jeszcze tak: jak podłoga żółta to i ściany żólte, jak podłoga różowa to i ściany różowe! To nie wygląda dobrze...
Ocena: 3/10 Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Też mam takie wrażenie...
I zauważyłam, że niektórzy przez to skarżenie Katary zaczęli się go po prostu bać! Jednak to temat o domku. Proszę wybaczyć mi mój powyższy OT. Dom jest przeciętny. Pomiszeczenia dość puste (szczególnie korytarz i kuchnia), kiepska bryła. Ćwicz - człowiek uczy się na własnych błędach ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Sry, ale mi się baaardzo nie podoba. Czemu ten dom taki mały jest? Większego się nie dało zrobić?!
Boże, lepszy za mały dom niż taki świecący pustkami. W życiu codziennym jest chyba na odwrót, bo ludzie potrzebują miejsca. I zwykle leżą wszędzie jakieś graty, a tu? Pusto. Ściany puste, żadnego obrazu/lustra/czegokolwiek. Kolejną rzeczą są rośliny. A raczej ich brak. Trochę za mało, są jedynie w kuchni. A propos kuchni: Szafki i wszystkie meble poustawiane pod ścianą. We wszystkich pomieszczeniach za mało okien. Przyjrzyj się jeszcze raz dokładnie swojej budowli. Porównaj ją z prawdziwymi domami. Czy one również wyglądają z każdej strony jak powojenne bunkry? Dalej: meble w ogóle nie zgrane. dach: jest kod na obniżenie, poszukaj bo nie mogę znaleźć. Widziałeś kiedyś u kogoś takie podłogi jak w "korytarzu"? X_X No chyba, że masz takie w pokoju. Nie dość, że do niczego nie pasują, to one same w sobie są brzydkie. Z zewnątrz dom wygląda okropnie. Za dużo drewna. Za wysoki dach. Beznadziejna bryła. Za mało okien. Moja ocena: 2/10 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ładny dom ale mi się w nim np. nie podoba dach jest zbyt duży i za dużo wolnej przestrzeni ale poza tym wszystko ok
|
![]() |
#30 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Porażka na całej linii... Dom zbyt klockowaty... Nie ma zdjęcia frontalnego domu
![]() ![]() ![]() Nie wiem co wystawić, więc chyba się powstrzymam. Moje wcześniejsze słowa potraktuj jako ocenę. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|