![]() |
#21 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Ale ja Katara, nie powiedziałam, że się nie starasz bo tak nie jest. Widac, że wkładasz w to całe serce, no ale nie wychodzi jeszcze tak dobrze jak prace np. Jina, Tusi, Aniołka, Avonley czy Kubka... Więc, życzę weny Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Aaa...to oto chodziło
Dobra, bardzo dziękuję za wszystko ![]() PS: Fajna praca konkursowa....głosuje na ciebie ![]() |
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Yyyy... dziękuję... Mam nadzieję, że będziesz robić więcej domków (trening czyni mistrza
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wybacz, że dopiero teraz piszę, ale mnie olśniło, że mam jeszcze nierozwiązane sprawy
![]() Wszystkie błędy i zalety domku wymienili moi poprzednicy, więc ja nie będę dolewał oliwy do ognia i zostawię tak jak jest ![]() ![]()
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojejku
![]() Jaki ładny ![]() Bardzo sie poprawiłeś, widac, ze posłuchałeś moich ( i nie tylko) rad ![]() Dam 8/10 ![]() Na zachętę do tworzenia jeszcze lepszych domków. Jedyne, czego mogę się przyczepić, to niepasujące do siebie detale (chociazby szary pluszak do eleganckiego pomieszczenia). Postaraj się bardziej dobierać kolory i drobiazgi. Ostatnio edytowane przez zelkam : 18.05.2009 - 14:05 |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim
![]() Ktoś jeszcze oceni ? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|