![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny dom.W kuchni dałabym szare kafelki,a nie czarne.Sypialnia i salon fajne.Łazienka to moim zdaniem hmm ..jakaś nie wiem .."pusta".Jeszcze uwaga,w sypialni moim zdaniem dałabym czarne łóżko z białą pościelą.
7/10
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo lubię taki design, jest to mój ulubiony zaraz po wiejskim. (;
Generalnie dodałabym więcej oświetlenia, szczególnie w łazience jest go za mało. Można by dodać jeszcze więcej kwiatów, nie tylko tych zielonych, ale i różowych i niebieskich (; Ale bardzo, bardzo duży plus za przejrzystość i duże, szklane okna (wiem, że okna mogą być tylko szklane, ale mam tu na myśli prawie całą szklaną ścianę XD) 8,5/10 ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet ok.
Ale za zimno w domu może i umeblowanie ładne ale nie podoba mi sie wogle kolor czarny i biały wszedzie.! A ogród też taki se.../ 7/10 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dom nawet fajny.
Bryla taka sobie,za duzo czarnego. Tak wlasciwei to wszedzie ejst za duzo czarnego,co sprawia ze jest 'zimno',nie przytulnie ;p I troszke za malo oswietlenia,ale to szczegol. 7/10 |
![]() |
#26 |
|
![]()
Bryła wyszła całkiem fajnie, w odmu trochę pusto i lepiej by było gdzyby nie był, użądzony na czarno biało... Nie wyszłą ci łazienka. To koniec mojej krytyki 7/10
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Domek jest świetny;p
Bryła-6- genialna:p Wnętrze- 6- choć: kuchnia- trochę za ciemna, jadalnia- piękna, salon- nic dodać ni ująć, sypialnia- super, łazienka- troszkę za jasna Ogród- 6 Ogółem- 18/18 Pierwsza osoba która tyle dostała ![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Bryła piękna
![]() ![]() ![]() 8/10 Pozdrawiam ![]()
#29 |
|
![]()
Domek jest ładny. Ta zieleń dookoła strasznie dobrze pasuje do domu. Bardzo mi się podobają okna są świetne. Ogródek z tyłu jest bardzo ładny wszystko tak ładnie do siebie dopasowane bardzo ładnie to ze sobą wygląda. W środku nie podoba mi się kolor ścian i kolor mebli. Moim zdaniem pasowałby jakiś żywszy kolor. Sypialnia jest okropna nie podoba mi się. Łazienka jest straszna.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|