![]() |
#21 |
Reputacja: 11
|
![]()
Miło mi, że lubisz moje ludki
![]() U Leny widzę jeszcze błąd w postaci zbyt dużej dolnej wargi i cienie do oczu są niezbyt ciekawe. Jeśli chodzi o wypełnienie buzi moim zdaniem nie było konieczne. Samantha - ujęcia słabo pokazują twarz ale na zdjęciu z boku widać, że kości policzkowe mogą być trochę większe bo twarz wydaje się za płaska (chodzi mi o to zdjęcie bokiem). Jeśli to możliwe popraw ustawienia grafiki w grze.
Ostatnio edytowane przez figa : 24.05.2009 - 11:44 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Lena jest bardzo ładna^^, ale Samantha mi się nie podoba.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za wszystkie oceny
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
O wiele lepsze ^^ Obie mi się podobają.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za słowa uznania
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Keiko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Zbliżenia dodane ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mizia : 25.05.2009 - 21:56 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Fryzura niebardzo pasuje, makijaż jest brzydki, zwłaszcza cień do powiek, zupełnie nie pasuje. Oczy mogłyby być troszeczke niżej. Simka jest taka nawet.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Upadła Dusza dzięki za szczerość - wiem że nigdy nie będę taką profesjonalistką w tej dziedzinie jak chociażby figa, ale sprawia mi przyjemność pokazywanie swojej pracy
![]() ![]() Oceni ktoś jeszcze? Ostatnio edytowane przez Mizia : 26.05.2009 - 14:06 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nie jest źle!
Włosy jakieś dziwne...płaskie? I ten "kręciołek" nie pasuje w nich. Usta małe,ale to raczej dodaje jej urody. Muszę pochwalić za sukienkę,baardzo mi się ona spodobała. Makijaż mi się akurat podoba. Lepiej jest :> |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dzięki Felis_silvestris. Włosy podpasowały mi ogólnie do klimatu simki w którym chciałam ją stworzyć. Coś nie mam szczęścia żeby znaleźć realistyczne włosy
![]() No i w końcu chyba dobre zbliżenia ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|