|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Zauważyłem jeszcze, że jeśli wynajęliśmy nianię pod nieobecność simów, a potem sim wraca np. z pracy to oczywiście niania kończy pracę, ale jeśli trzyma dziecko to nagle znika, pojawia się obok, a to dziecko raptem leży na ziemi...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
U mnie jest kolejny przykład: Mój Sim na pięterku na balkonie ma maszynę do ćwiczeń. Przed pójściem do pracy energicznie ćwiczy. W momencie, gdy przyjeżdża po niego samochód, Sim owszem - przestaje ćwiczyć, ale zamiast biec na schody i wyjść jak cywilizowany Sim przez drzwi, to on... znika!! (wygląda to trochę jak teleportacja z TS2) i pojawia się na dole! Magia...? ![]() Poza tym mam dość duży problem z odbiciem w lustrze (na razie zauważyłam to tylko w tym największym, które można postawić na podłodze) - tylko pod odpowiednim kątem i przez chwilę widać prawdziwe odbicie, przez pozostały czas widać tylko piksele :/
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
wiem że w dwójce tak było,ale myślałam że w trójce to w końcu naprawili.ale nie,nadal chcą robić z simów skwareczki.
a co do jedzenia - nie wiem,ale to dziwaczny odruch. Szynszyl - dziękuję Ci za cenną informację ![]() i obracanie głową po zapauzowaniu - u mnie też tak jest. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Sprzęt grający, jaki mamy w swoim domu, można wyłączyć będąc np. na ulicy - niezłe mają te piloty
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
1. Gdy sim leży w łóżku, to widać że między kołdrą a simem jest jakaś dziwna tekstura ;[ Strasznie mnie to denerwuje.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Liviaczek - dokładnie, już w TS2 wyglądało to o niebo lepiej w porównaniu do Trójki, teraz mamy mało atrakcyjny widok rozciągniętej tekstury :/
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ale theground, próbowałem się go pozbyć jeszcze na dwa sposoby! Jest jakieś logiczne wytłumaczenie na:
+ Gdy prawie wszystkie paski (prócz zabawy i pęcherza) są na czerwono, sim nie umiera + Zamknięty w pożarze, ogień się go nie ima tylko otacza. I nie wiem, czy wy tak macie, ale często lustro mi się... ZAWIESZA! Wpierw widać w lustrze w kratki (biało-przezroczyste), a potem obraz zanika...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Simy krztusza sie jedzeniem jak jest zlej jakosci albo normalnej, jak jakosc posilku wzrasta juz sie nie krztusza.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|