|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przyznam, że Seth ma taki "błędny" wzrok, jakby patrzył, ale nie widział xd
Za to Jacqueline jest fenomenalna, aczkolwiek nie za bardzo podobają mi się jej ubrania ![]() Ogólnie rzecz biorąc tworzysz na prawdę fajne simki, popracuj jeszcze ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jeśli chodzi o pierwszą parę
Jacq mi się strasznie spodobała, przez swoje wyraziste oczy. ^^ Mam wrażenie, jakby żyła przed kilkoma wiekami, za czasów krzyżaków i pewnie na takim efekcie ci zalezało ;] Sim jest bardzo niecodzienny. ma bardzo zmęczony wyraz twarzy, widać, że lekko nie ma ^^ podoba mi się, więc czekam na coś nowego . ; > pozdrawiam Volturia vel Czarnula
![]() |
#4 |
|
![]()
Co do Lauren nie mam zastrzeżeń. Oczy, choć trochę nienaturalne, BARDZO dodają jej uroku. No może użyłabym innej sukienki i zrobiłabym pełeniejsze usta będąc na Twoim miejscu. ;>
9,4/10 Pozdrawiam. ;]
#5 |
|
![]()
Dziękuję Volturia i Luthiee ;*.
Volturia - idealnie zinterpretowałaś moje zamiary co do tych simów. Luthiee - nie mam zbyt wiele sukienek simsach, więc wzięłam taką w miarę ładną ;]. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ostatnia pani Lauren bardzo ładnie się prezentuje, aczkolwiek masz rację, odbiega znacznie od poprzednich xd
9/10 ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Lauren jest zbyt pociągająca, wręcz nienaturalna, jakby jakaś fotomodelka. Ale oczy- to, oczym wspomniała Engang przy poprzednich simach- takie błędne, jakby nic nie widziała. Zmień lepiej model oczu, na takie bardziej "żywe"
![]() Pozdr.
#8 |
|
![]()
Giovánni - zmienię oczy przy następnych simach, chociaż takie błędne też są wg mnie ciekawe :].
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 26
|
![]()
A to ja ocenię... alfabetycznie.
Jacqueline - niebrzydka w sumie, choć ma trochę za mocne piegi. Niezbyt podobają mi się jej ciuchy, a fryzura - moim zdaniem - nie pasuje. Lauren - no, no. Ładna i zgrabna. Jej fryzura mi się podoba, sukienka też. Brak zastrzeżeń. Seth - em... bez urazy, ale faktycznie wygląda trochę jak kobieta (mówię o twarzy), ale coś w sobie ma. Powiem nawet - jego wygląd mnie jakoś zainspirował... |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziękuję, Katherine ; ].
Co do Setha to dodam, że piszę o nim (między innymi) opowiadanie i on jest tam bad boy'em, hahah xD. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|