![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Ajć, te domki z jedynki.. No nie wiem co napisać, domek Nowaków jest świetnie odwzorowany, jakbym oglądała fotki z 1. Dom Kawalera również super zbudowany, ale dach faktycznie nie jest ten sam, ale to już zauważyłaś. Najbardziej podobają mi się te wszystkie wnętrza, cóż- masz talent
![]() |
|
![]() |
#22 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh- domek Nowaków
![]() Oni w środku mieli takie drzwi? ![]() I umywalka w wersji z TS2 się nie zgadza- mogłaś dać tą tańszą ![]() ![]() Domek Marka zdecydowanie lepiej teraz wygląda (widzę, że zauważyłaś to o czym nie wspomniałam bezpośrednio w komentarzu i to również poprawiłaś ![]() Kurczę, przez Ciebie i Twoje domki zamiast instalować TS2 zainstaluję TS1! <nostalgia...> |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mi by się nie chciało czegoś takiego robić ;d Ale kocham domek Nowaków.
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domki fajne- ale ja nadal czekam na domek Ćwirów ^^
pozdrawiam
#25 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zgadzam się Gio. Czekam na domek Ćwirów
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 26
|
![]()
Spróbuję dać domek Ćwirów, ale on może się troszeczkę różnić od oryginału. Chodzi o akwarium w salonie - w TS1 zajmuje ono 1 kratkę, a obok niego jest stolik, na nim lampa. W TS2 akwarium zajmuje dwie kratki, więc ten stolik się już nie zmieści. Mam nadzieję, że nie będzie to Wam przeszkadzać?
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderatorka Emerytka
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak wygląda Aleja Simów 10 u mnie (od zawsze posiadającej Deluxe Editin ![]() ![]() Pamiętam, że dużo grałam w domku Wanilia, ale mimo wszystko nie przypominam sobie wnętrza (bo na zewnątrz już lepiej ![]() Póki co mam zainstalowany sam Deluxe, ale zaraz wrzucę też resztę (5) dodatków. Jak już porównam oba domki wstawię konkretną ocenę ![]() Jeśli chodzi o poprawioną wersję Alei Simów 3 muszę powiedzieć, że chyba lepiej jednak wyglądałyby tam te ściągnięte tapety ![]() Aczkolwiek te w Twoim wykonaniu również nie są złe ![]() No i czekamy na domek Ćwirów! ![]() A za szczegóły nikt Cię tu nie zabije :] EDIT: Sprawdziłam te drzwi w domu Nowaków... ![]() Jednak pamięć mnie nie zawiodła! ![]() (na zdjęciu widać również wcześniej wspominany płotek, a także inne drzwi wejściowe ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2009 - 15:09 |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 26
|
![]()
Czyli wyczekiwany przez wszystkich:
Dom Ćwirów Mam nadzieję, że się Wam spodoba, bo sporo się nad nim napracowałam - to jest już trzecie podejście (miałam straszne problemy z odpaleniem TS2; kilka razy musiałam je reinstalować). W końcu mi się jednak udało, dlatego teraz dam troszkę więcej zdjęć niż zwykle... Widok od frontu: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Piętro - pokój dziecka: ![]() ![]() Taras: ![]() ![]() Widok od strony ogrodu: ![]() ![]() ![]() Oraz cmentarz (jak mogłoby go zabraknąć): ![]() ![]() I bonus - zdjęcie Majki Ćwir (wiem - kanciasta jest ![]() ![]() Uff... z pierwszej okolicy została mi tylko ta willa (jeśli brać pod uwagę podstawę Simsów). To też nie będzie łatwe... |
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow
![]() Nic dodać nic ująć, a łazienka ![]()
#30 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
O jaaa, wszystko się zgadza! (tylko skrzynia z zabawkami w pokoju Cas mogłaby mieć inne kolory
![]() Wiesz, nawet się zastanawiałam czy zrobisz cmentarz i byłam mile zaskoczona ![]() Skąd wytrzasnęłaś Majkę (Bellę) na tej ławeczce? Świetna jest ![]() Aha, i miałabym prośbę: jak już skończysz domki z podstawy pierwszej okolicy mogłabyś jakoś wybudować Al. Simów 7 z drugiej okolicy? <sentyment> @down: Dom rodziny Mashuga. Ostatnio edytowane przez Liv : 25.08.2009 - 20:31 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|