![]() |
#21 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
W tym domu jest multum błędów. Zacznę od początku i wypiszę wszystko w puntach:
-Drzwi i kolumny nie pasują do okien -Okna są jakoś dziwacznie rozmieszczone -Pod tym pokojem (tam gdzie są kolumny) powinien być jakiś tarasik -Bryła ma okropną elewacje -Ta podłoga nie pasuje do basenu -Wewnątrz nie zauważyłem ŻADNEJ zasłony czy firanki -W salonie i przedpokoju nie pasują schody i kominek, a ściany są okropnie pomalowane -Kuchnia jest strasznie zimna i pusta, a nad wyspą powinny wisieć jakieś lampy czy coś. Powinnaś powiesić też więcej obrazów (zresztą cały dom ilością ozdób nie grzeszy) -Obie łazienki są w miarę dobre, ale tam też jest za mało ozdób. -Przeraziłem się tym plakatem w korytarzu na pierwszym piętrze ![]() -W sypialni meble włażą w okna. Te same błędy co w innych pomieszczeniach. -Pokój dziewczynki ujdzie w tłumie -Pokój chłopca - j.w, ale tam jest też strasznie pusta ściana : O -Ogród jest straszny! Strasznie pusty ![]() Jak będziesz używać w praktyce tych (jak i innych ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie obrazisz się na mnie za wytknięcie Ci tych błędów. Jolu1996 - zdecyduj się i używaj opcji 'Edytuj' Edit: Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 03.08.2009 - 11:47 |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Super. Dzięki wszystkim za komentarze :]
|
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nic specjalnego... Dom nie podoba mi się. Bardzo dziwna bryła. Za to wewnątrz jest już lepiej.
Bryła: 2/10 Wnętrze: 8/10 Średnia: 5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|