![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ohayo wszystkim ! Po długiej przerwie od wstawiania domów postanowiłem, że ze względu na to, iż dziś jest 1 rocznica mojego powstania(na forum) szykowałem na tą okazję domek ^^. Specjalne dedykacje dla – Kowalina, Wikki, Felci, Naru, Narcyza, Avenly, Dominica, Inko, Evanny, Miyoki, Invidii, Zuberka, Morelki, Mizolca – jeśli o kimś zapomniałem pisać !
Hm... wracając do projektu, tak wiem ogród to totalna porażka, jaki jest tego powód ? Totalny brak pomysłów! Parcelę zamieszkuje rodzina Uzumaki ![]() Zaczynamy ! PS. Proszę o anielksą cierpliwość, gdyż zdjęcia mogą bardzo długo się ładować! A i mam dobrą wiadomość łatka naprawiła mi błąd z dachami ^^ Zdjęcia Bryły i Ogrodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Front ![]() ![]() ![]() Wejście do domu ![]() Przedsionek ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Jadalnia Główna ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Wejście do sypialni ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Basen xD Nie wiem czemu, ale na 4 zdjęciu mój sim pływał w piżamie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracamy do kuchni ![]() ![]() Mini-jadalnia ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() ![]() ********** Zapowiedź! O tuż nabrałem takiej ochoty na Simsy, że domki najprawdopodobniej będę wstawiał raz na tydzień ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|