![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeju! Boskie to jest ; >. Naprawdę.
Wszystko jest tak dokładnie przygotowane, aż się miło ogląda. Z niecierpliwością czekam na kolejny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
2 Odc., bo 1 mi się nie chce komentować...
-Wrzuć na YT. Na wrzucie się nie da oglądać (a jak ci blokną muzę to podmień, proste). -No i tutaj nie wiem czy tobie się jakość zrypała czy to przez wrzutę. xd. -Tragiczna muzaa... -Na końcu się tak nagle urywa... ;oo. Tyle. Chyba . I.. w czym montujesz?. |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Jakość to wina wrzuty, u mnie na kompie jest spoko, ale nie mogę wrzucić na yt, bo nie chcę podmieniać muzyki, którą specjalnie dobierałam do poszczególnych scen w odcinku. Skoro mowa o muzyce, to to jest już kwestia gustu. Tobie może się nie podobać, a komuś innemu, w tym mi, się podoba.
Montuję w Pinnacle Studio Plus. |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Świetne
![]() Chociaż zgodzę się z resztą- końcówka wyszła naprawdę dziwnie, a żeby miała jakieś większy sens to nie powiem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Mam ogłoszenie. Otóż okazuje się, że na wrzucie coś się źle zapisało i dlatego to tak dziwnie wyszło zakończenie. A ja nie obejrzałam tego odcinka po załadowaniu na stronie. W niedługim czasie postaram się to naprawić. Przepraszam za kłopoty, wkrótce to naprawię. A ten odcinek jest trochę krótszy od poprzedniego i ma nietypowe zakończenie, więc nie zorientowałam się o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez kinianka : 12.10.2009 - 20:13 |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Jestem oczarowana
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Udało się wszystko naprawić. Naprawdę gorąco zachęcam do obejrzenia tej wersji, bo w ostatnich sekundach jest ujawniony fakt z życia Amy.
http://w618.wrzuta.pl/film/0sgdJJZjs...sja_poprawiona |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Hm.. Zaciekawiło mnie. Może mam dobre zdanie o twoim tworze przez ładne przejścia, no i użycie przeróżnych animatorów ( skąd masz te animatedbox`y? ;] ) Historia raczej niebanalna, wkurza mnie jedynie ta Roxy, bo widzisz... Jest straszliwie tandetna ^^
Czekam na kolejne serie, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() Volturia, no może jest, ale mi się taka podoba, zresztą już jej nie mogę zmienić. Mogę Cię pocieszyć tym, ze nie jest główną złą bohaterką ![]() Niezapominajko, zauważyłam, że masz avatar z Czarodziejek. To właśnie ten serial mnie zainspirował do stworzenia swojego ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|