![]() |
#22 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Być może i tak, ale jak na mój gust przedłużać głosowania się nie opłaca. Są jeszcze 2 dni
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
"Są jeszcze 2 dni" - a powinno być 4
no ja tu tylko piszę, co mi się rzuciło w oczy. tydzień to tydzień, imo nie powinno być to zmieniane xD @down: dobra, podrzuciłem tylko w górę nieścisłość, żeby wszyscy widzieli xD ale myślę, że mnie rozumiecie :3 Ostatnio edytowane przez Nix : 27.11.2009 - 21:41 |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie widzę sensu, żeby to zmieniać. Niech jest tak jak jest (myślę, że Bjork się ze mną zgodzi)
|
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
October - czemu miałoby to służyć? Aż się zdziwiłam, że tak długo trwa głosowanie. Większość forumowiczów siedzi na forum codziennie albo przynajmniej 3 razy w tyg.
Uważam, że to nawet bardzo duża ilość czasu, nie kombinuj ;>
![]() |
#27 |
|
![]()
I tak już po ptakach xD
Chociaż to Bjork powinna podjąć ostateczną decyzję. |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cóż, October - na twoim miejscu z pewnością byłabym zdegustowana i oburzona, jednak... Zauważ, że miałeś więcej czasu wcześniej - by napisać opowieść. Bjork postanowiła poczekać, gdybym to wiedziała, pewnie rozwinęłabym moją pracę. Mimo wszystko - żałuję, że nie napisałam czegoś lepiej, więcej. Widząc twoje słowa rozumiem, że sugerujesz, że wygrałam tę edycję ze względu tylko na popularność ( bywają ludzie bardzo popularni - ale nie sądzę, abym była przykładem ) Trochę mi przykro z tego powodu, jednakże - urażona męska duma - mam nadzieję, że zrozumiem.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 30.11.2009 - 17:02 |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
October- w tym momencie to JA podjęłam za nią decyzję. Miałam jej pełnomocnictwo.
Moim zdaniem wszystko odbyło się sprawiedliwie, więc nie wiedzę powodów by teraz mieć do kogokolwiek pretensje. Nie wygrałeś- przecież będą jeszcze inne edycje ;D |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|