![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na taki maxisowy to całkiem niezły : ) 6,5/10
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
Dla mnie dom jest wspaniały.
Tylko mam jedno pytanie.Dlaczego łazienka taka ciemna?Ja wolę białe łazienki ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za komentarze.
Oliwia123 - wtedy bawilem sie w takie ciemne lazienki a teraz mam takich mniej ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie nie. Pomieszczenia są maleńkie, ciasne jakieś, simy potrzebują dużo przestrzeni! Te okna w kuchni i salonie kompletnie tu nie pasują wyglądają jak... W sypialni, za czerwono. W łazience za ciemno! Salon może być, w kuchni podłoga nie pasuje. Ogród: oczko wodne jakieś takie kanciaste, reszta może być.
Serio chciałbyś w takim małym domu mieszkać ? ![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Szczerze domek jest na nowicjusza. Żeby cię nie obrazić nie podoba mi się to. Bryła jest zwykła i normalna. Parcela jest za duża. Bajorko jest fajne podoba mi się. Mogłeś zrobić garaż na samochód bo tak to ohydnie wygląda jak samochód stoi na płycie. W domu oczywiście jest za ciasno. Pokój z biblioteką jest taki sobie jedna półka moim zdaniem powinna być większa i więcej kanap i półek z książkami. Łazienka jest za ciemna i za mała powinna być trochę większa. Kuchnia jest obrzydliwa nie ma to jak płytki z łazienki dać do kuchni to jest straszne. Salon też mi się nie po doba nie ma w nim nic ciekawego tylko jakieś smętne meble. Nie martw się jak jeszcze będziesz ćwiczyć budowanie domów nauczysz się lepsze budować
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|