|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
Mieści się przy ul.Portowej 54. Nie pamiętam dokładnie nazwy.
Wchodzi się do niego od podwórza. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękne macie te mieszkanka!
Ja właśnie nabyłam Po Zmroku i zabieram się za grę ![]() Ostatnio edytowane przez Fatumka : 18.12.2010 - 15:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mieszkam w bloku.Najczęściej w Studiach Terpopsychora i Willach Werandowych.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Eee ja tam wole apartamenty i nie żeby były takie porozciągane i takie mega przesstrzenne wole takie małe i przytulne najbardziej apartament który mi się podoba pokazuje lady 88 masz cudny apartamencik..,3
![]() ![]() ![]() Też mam dodatki a tak właściwie wchodozm w nie dwie sofy jeden fotel stolik i stołki 5 łużek z internetu prysznic wanna ubikacja umywalka i dużoooo ozdub np. takie poduszki co je sie kładzie nam łuzku i koc taki co leży na czym się chce chociaż trzeba dopasować bo by się wbyjał do mebli a co do ubrań mam ich ponad 200 nie zdradze z jakich stron t tajemnica ale powiem że z angielskich bo som najlepsze a gzdy na google wpisze dodatki do the sims 3 to są strony na kogowanie a ja takiego czegoś nienawidze i większości rzeczy jak zwykle nie da się ściągnać mam takie moje ulubione 3 stronki można ściągać dowoli chyba 3 się nie da.POd koniec grudnia sobie kupuje the sims 3 po zmroku. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy już było takie pytanie. Ale czy wszystkie dostępne apartamenty są takie małe?? Nie ma dużych apartamentów z dachem??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 16
|
![]()
Uff. To dobrze, że teraz cały czas odmawiam aktualizacji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja mieszkam w Willach Werandowych, w tej chwili. Na 18 piętrze
![]() Wcześniej, kiedyś, mieszkałam w Apartamencie Jeden Lew, ale teraz mieszkają tam Jonesowie i ja tam nie mogę <zła>. nie mam zdjęć, zrobię, jak pogram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja mieszkam w domku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up: zgadzam się co do czarnych dziur.
A ja nie mogę mieszkać w tym Jeden Lew, bo mieszkają tam Jonesowie. Co, jedna rodzina i ja nie mogę!? To nie fair. A kasy mam dość - 350 tys. chyba starczy? Chyba ich usunę... Tych Jonesów. A zna ktoś duży, fajny apartament? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|