![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Magi UFO jest w ŚW, a wracając do tematu całuję i całuję tą przeklętną Gottycką, to znaczy żabę i nic nie przychodzi od niej. Może to trzeba faceta w żabę zamienić?
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Wczorasj gdzy grałam w simsy zdarzylo się coś dziwnego. Zaprosiłam facia i rzuciłam na niego zaklęcie "Wielkie Pytanie" i stał się moi mężem. Potem zaczarowałam go w ropuche , ale jakoś nie zamienił się w księcia. Gdy czar minął zauważyłam , że po działce biega jeszcze jedna żaba , chociaż nikogo więcej nie zamieniałam w ropuchę. po dwóch dniach po działce biegały 4 żaby i nie wiedziałam co mam zrobić. przez 6 dni tak biegały/skakały , aż w końcu zniknęły i nie został po nich ślad. ZDIWNA SPRAWA!!
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
No ale ten temat jest stworzony do czegoś innego <_< .
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
ja mialam pelno zab w ogroku i jak jedna pocalowalam to zamienila sie w ksiecia <_< jakiegos starca -_-
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Z tymi żabami to jest chyba tak jak np. z lunetą popatrzysz raz, drugi... i nic sie nie dzieje, a kogoś innego za pierwszym razem porywa UFO. Tak samo jest z ropuchami... trzeba mieć szczęście
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Mi i UFO porwało sima i zmienił sie z żaby w księcia.Tylko szkoda że ksiąze był nie ladny. W starczym temacie jest nawet zdjecie jak simropucha zmiemia sie w ksiecia.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
mnie porywa ufo zawsze jak patże przez taleskop w nocy no tylko kilka razy nie wyszło Ps. mam wszystkie dodatki i niewiem przez który...
|
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#30 | |
Guest
|