Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.07.2004, 16:53   #21
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Magi@Jun 29 2004, 09:21 PM
UFO w simach? Nieee... Ktoś chyba coś tu kręci... <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<
Magi , ja gdzieś czytałam , że może sima porwać ufo jak cały czas patrzysz przez lunetę , ale ja patrzyłam 4 dni bez przerwy i mni nie porwało , a co do ropuchy to nie mam ani jednego ani drugiego.(księcia i potu)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.07.2004, 20:40   #22
Zong
Guest

Domyślnie

Magi UFO jest w ŚW, a wracając do tematu całuję i całuję tą przeklętną Gottycką, to znaczy żabę i nic nie przychodzi od niej. Może to trzeba faceta w żabę zamienić?

stare 13.07.2004, 10:13   #23
she
Guest

Domyślnie

Wczorasj gdzy grałam w simsy zdarzylo się coś dziwnego. Zaprosiłam facia i rzuciłam na niego zaklęcie "Wielkie Pytanie" i stał się moi mężem. Potem zaczarowałam go w ropuche , ale jakoś nie zamienił się w księcia. Gdy czar minął zauważyłam , że po działce biega jeszcze jedna żaba , chociaż nikogo więcej nie zamieniałam w ropuchę. po dwóch dniach po działce biegały 4 żaby i nie wiedziałam co mam zrobić. przez 6 dni tak biegały/skakały , aż w końcu zniknęły i nie został po nich ślad. ZDIWNA SPRAWA!!

stare 13.07.2004, 12:13   #24
Koteczek
Guest

Domyślnie

No ale ten temat jest stworzony do czegoś innego <_< .

stare 13.07.2004, 13:39   #25
Swimfan
Guest

Domyślnie

ja mialam pelno zab w ogroku i jak jedna pocalowalam to zamienila sie w ksiecia <_< jakiegos starca -_-

stare 13.07.2004, 17:38   #26
Pinia
Guest

Domyślnie

Z tymi żabami to jest chyba tak jak np. z lunetą popatrzysz raz, drugi... i nic sie nie dzieje, a kogoś innego za pierwszym razem porywa UFO. Tak samo jest z ropuchami... trzeba mieć szczęście którego ja nie mam <_<

stare 13.07.2004, 18:27   #27
Nyśka
Guest

Domyślnie

Mi i UFO porwało sima i zmienił sie z żaby w księcia.Tylko szkoda że ksiąze był nie ladny. W starczym temacie jest nawet zdjecie jak simropucha zmiemia sie w ksiecia.

stare 15.07.2004, 20:50   #28
@aneta@
Guest

Domyślnie

mnie porywa ufo zawsze jak patże przez taleskop w nocy no tylko kilka razy nie wyszło Ps. mam wszystkie dodatki i niewiem przez który...

stare 15.07.2004, 22:02   #29
Zong
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Medishon@Jul 13 2004, 11:13 AM
Wczorasj gdzy grałam w simsy zdarzylo się coś dziwnego. Zaprosiłam facia i rzuciłam na niego zaklęcie "Wielkie Pytanie" i stał się moi mężem. Potem zaczarowałam go w ropuche , ale jakoś nie zamienił się w księcia. Gdy czar minął zauważyłam , że po działce biega jeszcze jedna żaba , chociaż nikogo więcej nie zamieniałam w ropuchę. po dwóch dniach po działce biegały 4 żaby i nie wiedziałam co mam zrobić. przez 6 dni tak biegały/skakały , aż w końcu zniknęły i nie został po nich ślad. ZDIWNA SPRAWA!!
Medishon może jagbyś którąś pocałowała toby się w księcia zamieniła?

stare 16.07.2004, 09:55   #30
she
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Zong+Jul 15 2004, 11:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zong @ Jul 15 2004, 11:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Medishon@Jul 13 2004, 11:13 AM
Medishon może jagbyś którąś pocałowała toby się w księcia zamieniła? [/b][/quote]
Próbowałam , ale na nic.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania