![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie i chyba tak zrobię
![]() Ja też mam taką nadzieję, że nie będzie potrzebna. Odetchnąłem nieco z ulgą ![]() Ach... No zobacz, nie wiedziałem o tym. A ten kod na pewno nie zepsuje mi gry? Bo coś tam kiedyś słyszałem, że kody też mogą coś spieprzyć, ale to chyba nieprawda, co? ^^ Dzięki za wyjaśnienie ![]() Wierzę, że nie przepadali wtedy za twoją rodzinką ^^ Mam nadzieję, że właśnie tak było. Że nowa gra wszystko załatwi i będzie po kłopocie ![]() Pewnie, że pomogłaś! Dzięki wielkie! Wszystkim dziękuję, którzy starali się pomóc! ![]() Ostatnio edytowane przez John_Doe : 17.01.2012 - 12:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
No i znowu mam ten sam problem :/ Przez jakiś czas, kiedy grałem na nowej grze (również w Bridgeport) wszystko było ok. Zapisywałem na trzech oddzielnych save'ach. Ale błąd pojawił się znowu. Tym razem wszyscy zbierają się pod Jasnotą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Spróbuj wtedy przeinstalować, bo z tego co czytałem, jeszcze tego nie próbowałeś robić. Chyba tylko to zostaje...
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
A więc mam następujący problem:
Bardzo dużo mieszkańców miasta znajduję się na parceli 'Zaplecze Kryształek Pikczers' czy jakoś tak. Usunęłam te parcelę, ale oni nadal tam stoją, częściowo na chodniku, a częściowo na trawie. Co za tym idzie nikogo nie ma w parku, ani na innych parcelach publicznych. Czy da się coś z tym zrobić? [img]http:// http://www.tinypic.pl/qregwg0fuer0[/img]
![]() |
#25 |
|
![]()
Powiem tak - w Bridgeport to już nic nie pomagało. Z tym miastem to jest chyba coś nie tak. Rozpoczęcie nowej gry nie pomagało. W jakim mieście jest to "Zaplecze", bo sobie nie przypominam? Jeżeli w Bridgeport to radzę się przenieść z grą do innego miasta. Mi to pomogło. W Sunset Valley czy obecnie w Moonlight Falls takie rzeczy się nie dzieją. Tylko w Bridgeport miałem taki problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
U mnie w Twinbrook Simowie tez sie zbieraja w jedno miejsce, ale, ale... zauwazylam, ze robia to, poniewaz w tym miejscu wystep daje akrobata/piosenkarz, to chyba jakis bug, bo nie widac wtedy sima dajacego wystep, w przypadku akrobaty widzialam tylko ten sloik na kase, a w przypadku piosenkarza mikrofon w powietrzu i sloik na kase?
![]() Pomoglo jedynie zresetowanie parceli w nraasie, ale sadze, ze niedlugo simowie tez gdzies sie 'ulokuja' na nowo.
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Takie cuda to się u mnie aż nie działy! No, ale działy się inne, więc może te mi rekompensowały brak takich jak u ciebie.
![]() Mi pomagała gra w nowym mieście. Może warto spróbować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 15
|
![]()
John_Doe - też tak miałam jakieś 2 lata temu. U mnie simy zbierały się pod Wodnikiem. Usunęłam nie tylko budynek, ale i parcelę, lecz problem nie zniknął! Co gorsza, gdy postawiłam płot, one przez niego przenikały!
![]() Zmieniałam rodziny i u nich namolnie wyskakiwała interakcja, by tam pójść i nie dało jej się usunąć. Mnie również pomogła zmiana miasta. To chyba taki bug permanentny zapisu. ![]() ...a kilika tygodni później lapek mi padł. ![]()
![]() |
#29 |
|
![]()
To widzisz. U mnie jak był ten błąd to jeszcze miałem o tyle lepiej, że Simy (aktywna rodzina) nie chciały tam jeździć. Ale tylko dana aktywna rodzina. Też sądzę, że to jakiś bug, który już zostaje na stałe na zapisie i nie da się go w żaden sposób usunąć. Chyba tylko pomaga zmiana miasta - skoro ty, jako kolejna osoba to potwierdzasz.
Ach, współczuję lapka... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 15
|
![]()
Było wiele przejść z lapkiem, który już daaawno został sprzedany i gram na stacjonarce.
![]() The sims 3: w krainie czarów i bugów ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|