![]() |
#21 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
No, i teraz rozumiem dlaczego 3. Potrzebowałem wytłumaczenia.
Dziękuję. ;> @Kenny, ja wiem że moje domy nie są meeeega wyczepiste, ale nie zrozumiałem oceny. Ktoś jeszcze ?
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Tak, ja się skuszę jeszcze
![]() Projekt niespecjalnie mnie zachwycił. Ale od początku: okna domu są okropne, dodatkowo na pierwszy rzut oka nie można odróżnić drzwi od okien. Elewacja jest w porządku. Rzuciła mi się jeszcze w oczy tekstura trawy wokół domu, jest brzydka, zupełnie nie pasuje do otoczenia, niepotrzebnie się od niego odróżnia. Wchodzimy do salonu: tu wymieniona przez poprzedników kanapa przed drzwiami, wiadomo. Będąc przy kanapie, jest kanciasta, sprawia wrażenie okropnie sztucznej. Stolik do kawy też nie jest najlepszy. Podłoga to coś strasznego... Ta sama była w poprzednim projekcie. Masakra. Na plus zasługuje połączenie kolorów ścian wnętrza, zauważyłem, że ostatnio modne jest łączenie jasnej zieleni i fioletu (niekoniecznie w domach na forum). Obraz nad TV też jest ładny moim zdaniem ![]() Kuchnia + jadalnia: kolejny błąd z poprzedniego projektu, mianowicie lustrzana podłoga + lustrzane ściany... Poza tym kuchnia sprawia wrażenie zamkniętej, ciemnej, przydałoby się odsłonić okna i wpuścić trochę światła, żeby nie zdechnąć w tym mroku ![]() Łazienka jest w porządku, świetny prysznic ![]() Sypialnia jest chyba najlepszym pomieszczeniem w tym projekcie, jednak obrazów jest zbyt dużo i są zbyt dużych rozmiarów. Kolorystyka jest fajna. Ode mnie dość naciągnięte 5/10. |
![]() |
#23 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Aż się dziwię, ze jeszcze tego nie skomentowałam.
Z zewnątrz spoczko, tylko trochę za jasna ta trawa. Za to wewnątrz... Pierwsza rzecz, która mi się rzuciła w oczy: TA PODŁOGA! Ona jest straszna! Nie pasuje do niczego, naprawdę. Poza tym, kanapa i fotel zupełnie do siebie nie pasują. Nie mówiąc już o tym, gdzie są ustawione i jak sztucznie wyglądają. I nie wiem jak twoim zdaniem ten stolik do kawy pasuje do tego pod telewizorem. Kuchnia i jadalnia - za ciemne. Osobiście dałabym jasne blaty, kuchnia wygląda na taką... jak z filmu. Może to przez te rolety, które nijak pasują do tych okien i robią z pomieszczenia strasznie mroczne "coś". I jeszcze ten okropny zlew... Łazienka jest naprawdę dobra, przeszkadza mi tam tylko ta dziwna szafka obok prysznicu. Wygląda na zapychacz. Sypialnia również fajna, ale ta zielona zasłona psuje mi cały efekt. Ponadto obrazy są definitywnie za duże, zmniejszają optycznie pokój. Ogółem, nie jest źle, ale osobiście nie chciałabym tam mieszkać. Dam bardzo słabe 6/10.
#24 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Meryam, Fajfol, dziękuję za oceny. ^^,
Bardzo się cieszę, że mój domek wam się choć trochę podoba. ;> Ktoś jeszcze ?
#25 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hej, hej
![]() Rzeczywiście chatka jest przytulna. Bardzo mi się podoba kolorystyka i wystrój. Ale mam jednak kilka uwag: - krzesła przenikające stół (a właściwie obrus) - dużym minusem jest moim zdaniem niefunkcjonalność, bo na stole, gdzie już są poustawiane różne ozdoby sim nie postawi talerza przecież. Zawsze zwracałam na to uwagę. Być może Ty chciałeś zademontrować tylko wnętrza, to by Cię tłumaczyło ![]() Ale ogólnie dom mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cóż... Chyba najlepiej wyszła Ci sypialnia. Poza tym średnio mi się podoba. Tyle ode mnie, bo ilość komentarzy wskazuje, że błędy zostały już w większości wytknięte
![]() Ocena: 7/10. |
![]() |
![]() |
#27 |
Naczelny Grafik
|
![]()
O, następni przybyli ocenić domek. ;>
@ Bjork, widzisz, tylko ty uważasz, że domek jest "przytulny". ;> @chrupku, dziękuję za ocenę. xd |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 11
|
![]()
Szczerze? Szczerze to niezbyt mi się podoba. Zbyt przesycony dodatkami, ale jak ktoś tak lubi to proszę bardzo.
Ogólnie nie jest tragicznie. To była jedyna uwaga ode mnie. Buduj więcej, bo ciekawie się zapowiada ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
#29 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Karolka - bardzo dziękuję za ocenę. ^^
"(...) bardzo ciekawie się zapowiada" ?? Wiesz, że to nie jest mój pierwszy projekt? :3 Zapraszam do innych. xd
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
No No fajny domek tylko nie podoba mi się kanapa w salonie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|