![]() |
#2 |
Reputacja: 26
|
![]()
SPIS TREŚCI
Z życia pewnego donżuana: Części 1, 2 i 3 - zaraz poniżej. Część 4 Część 5 Część 6 Zwyczajne życie rodziny Imada: Część 1 Część 2 Część 3 Część 4 Bonus nr 1 - Mały Toshiro Po reaktywacji (08.08.2016) Więcej niż Miłowo Prolog Część 1 Część 2 Z życia pewnego donżuana, część 1 ![]() Oto Blaine. Nazywany jest, nie bez powodu, najgorętszym facetem w Betaville (ot, takie tam moje miasto). ![]() Tutaj z Cherrie, swoją pierwszą dziewczyną. Przez jakiś czas z nim mieszkała, ale potem ona się wyprowadziła. Chyba miała dosyć tego, że Blaine ciągle się ogląda za innymi. Dobrze, że nie wiedziała o jego romansie z Terri Kat (możecie znać ją jako Teresę Knot, to eaxisowa Simka, którą postanowiłam wprowadzić właśnie do tego miasta, no i przechrzciłam). A może się dowiedziała? Cóż... ![]() Niemniej, ich związek był namiętny i parę razy wylądowali w łóżku ![]() ![]() A tu na randce z kolejną, Amayą, miastową (ale stworzoną przeze mnie). Nie wiem, z czego ona tak tu się chichra ![]() Na tej randce miał miejsce przykry incydent, otóż pojawiła się wzmiankowana Terri. Akurat w chwili, gdy Blaine wymieniał gorące całusy z Amayą... Nie muszę chyba mówić, jak zareagowała (no dobra, od razu z liścia w twarz). ![]() Ani się obejrzałam, a wywiązała się między nimi bójka. ![]() Rzecz jasna Amaya zażądała wyjaśnienia, kim była tamta ruda. Rzecz jasna Blaine wykręcił się, że to niby jego była dziewczyna, że nie chce przyjąć do wiadomości ich rozstania itd... ![]() Udało mu się ją udobruchać, nawet zgodziła się pojechać z nim do jego domu ![]() ![]() Jednak skończyło się na pocałunkach, NA RAZIE ![]() Hah, co to we mnie wstąpiło. Ciąg dalszy nastąpi, a na blogu wkrótce umieszczę mały bonus. Wkrótce = prawdopodobnie dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 23.07.2023 - 17:41 Powód: nowy odnośnik w spisie treści |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|