![]() |
#22 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Albo dodajesz pełny odcinek albo wcale. Jeśli oczywiście dobrze zrozumiałam. Historyjka fajna ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę, że już nie będzie odcinków w kawałkach. Udało mi się już coś ustalić z siostrą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dlaczego ON? Szkoda , że są razem. Ale jakby nie był różowy to do zniesienia
![]() |
#25 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Różowy
![]() A dzidzia mam nadzieję, będzie równie ładna jak mama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
RODZINA ALETTE
cz.IV Cała rodzinka przeprowadziła się do nowego, większego domu z ogrodem(pokazałam go w poprzednim poście). Nie jest on może arcydziełem sztuki architektonicznej, ale wszystko jest lepsze od ciasnego mieszkania w wieżowcu. Amber zaczęła uczyć Amelię różnych rzeczy:mówienia... ![]() ...i korzystania z toalety... ![]() ... a także chodzenia. ![]() W tym czasie Devin uczył się miksologii(po co zatrudniać barmana na wesele?) ![]() A kotek korzysta z nowego miejsca do spania. ![]() Oho... ![]() No dobra, fałszywy alarm, to te parszywe naleśniki z owocem plazmowym... Nadszedł dzień ślubu. ![]() Amelia w stroju wizytowym(czarny na ślub mamusi?) ![]() Czyżby ze zdenerwowania? ![]() Amber i Devin pod łukiem weselnym. Jak zwykle w takich chwilach musiały rozdzwonić się oba telefony ![]() ![]() Krojenie tortu weselnego ![]() Konsumpcja(?) związku małżeńskiego ![]() Następnego ranka Amber odkryła, że jest w ciąży. ![]() Tu podzieliła się ze swoim mężem tą jakże radosną nowiną ![]() Abby zmieniła grupę wiekową i stała się dorosłym kotem ![]() To koniec odcinka IV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Nareszcie odcinek normalnych wymiarów. Na początku nie cierpialam Devina , ale się do niego przekonalam. Tylko dlaczego się córką nie zajmuje??
![]() |
#28 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Drugie dziecko
![]() No właśnie, dlaczego Devin nie zajmuje się małą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Robi się coraz ciekawiej. Amelia jest śliczna. Jedna rada- jak robisz zdjęcia włącz sobie pełne ściany, wtedy zdjęcia wyglądają ładniej.
Czekam na więcej. Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 27.08.2012 - 13:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Wracam po dłuższej nieobecności na forum
![]() .................................................. .................................................. ....... RODZINA ASHTON odcinek V Devin musiał odciążyć trochę żonę z obowiązków i zająć się małą ![]() Amber w tym czasie czytała książki o dzieciach ![]() A Abby zapomniała, że jest już dużym kotem... ![]() Amber przygotowuje posiłek ![]() Wspólne śniadanie Ashtonów... ![]() Amber postanowiła poświęcić Amelii więcej uwagi, zanim pojawi się nowy członek rodziny ![]() Nadszedł dzień porodu. Tradycyjnie panika ![]() Rodzice zostawili marudzącą Amelię pod opieką opiekunki i pojechali do szpitala ![]() Urodził się mały...No właśnie, jak on się nazywa? ![]() Mały w gustownym wózeczku Amelii ![]() Taka tam zamiana ról- matka w wózku, a dzieciak prowadzi ![]() ![]() Koniec odcinka V Jednak postanowiłam dodać jeszcze parę zdjęć ![]() Urodziny Amelii i ??? ![]() ???-jak skóra zdjęta z tatusia ![]() ![]() Amelia po dorośnięciu(w uroczym dresiku) ![]() ??? po metamorfozie ![]() Najpierw Amelia w warkoczu... ![]() Jednak po namyśle zmieniłam jej fryzurę ![]() Amber również zmieniła swój image ![]() Amelia z mamusią ![]() To już naprawdę koniec ![]() Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 06.09.2012 - 18:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|