|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ty masz pecha po prostu bądź bardziej uważna
![]() e jednak dodałaś, dobrze, że znalazła miłość samemu tak smutno żyć, zobaczymy co będzie dalej ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 16.12.2012 - 18:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Heeej. Będę na forum wstawiała losy dwóch rodzinek. Starej: Dexter, w starym OJSG, i drugiej: Torres, tutaj.
Rodzina Torres - wstęp. Przedstawiam Wam Jessice Torres. Czarnowłosą dziewczynę, która jest szaleńczo zakochana w swoim współlokatorze ![]() ![]() A o to jej współlokator, Mattew. (chciałam inną fryzurkę, taką z neta, nie chciała się ściągnąć, dlatego jest ta ze store) ![]() I psinka Jessicy, Suzzy. Border Collie ![]() ![]() ![]() Odc. niedługo, bo jestem chora, ale źle aż tak się nie czuję ![]()
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez RaspberryXD : 20.12.2012 - 19:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Wszystko bardzo fajnie ale można mieć tu tylko jeden temat. Musisz obie rodziny wstawiać w jednym temacie
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
właśnie miałam to napisać, jednak kędzior mnie ubiegł. Obawiam się, że ścigną cię za założenie drugiego tematu,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wyprzedzili mnie
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fajnie się wszystko rozkręca...
Czy Jessica wyzna zauroczenie w Mattewie??? Tego nie wiem... Czekam na next... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam drobne ogłoszenie
Będę miała nowego laptopa, nowy dodatek, nowo instalowane simsy. Pewnie robię zamieszanie, ale co zrobić. Niestety ten temat zostanie zamknięty (bardzo ładnie poproszę) i zostanie założony nowy. W którym mam nadzieję nie będzie dużego bałaganu. Postacie będą mniej maxisowe. (dobrze napisałam? ![]() P.S. Stary temat zostanie zamknięty, a nowy założony, kiedy dostanę laptopa i dodatek. Postaram się wyrobić do Wielkanocy, ponieważ jeden dodatek sprzedaje, a inny kupuje. Jeśli coś jest nie tak, zbijcie mnie ![]() @ruda: wedle życzenia ;3
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez rudzielec : 14.03.2013 - 21:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|