![]() |
#22 |
Reputacja: 21
|
![]()
Jeśli chodzi o mnie to mogłabyś przedłużyć termin o 2 dni chociaż
![]() A właśnie jeśli chodzi o taras to ja nie mam żadnego z boku, ale z tyłu mam tarasik 1x1, który służy za wyjście z kuchni. Ma zostać? A i jeszcze czy można zmienić schodki za ganek na takiej samej wielkości i położeniu, ale inne po prostu ![]() E. I jeszcze propozycja dotycząca prezentacji prac. Nie byłoby lepiej, gdybyśmy wysłali prace do Ilony, a ona anonimowo umieściła je w temacie? Myślę, że byłoby sprawiedliwiej. E2. Aha, i czy można do tych zdjęć ułożyć jakiś krótki opis, który by wyjaśniał dlaczego wnętrza są takie, a nie inne? Ostatnio edytowane przez Shiver : 18.12.2012 - 15:28 |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przedłużam termin oddawania prac do 26.12 do godz.23,27.12 otworze sondę |
|||
![]() |
#24 |
|
![]()
Co do tego tylnego tarasiku chodziło mi o to, czy go też usunęłaś w swojej wersji domu. Rozumiem, że mam go nie ruszać?
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
@Qwerty: A ściągałeś ten domek z forum, czy masz go po prostu w grze? W ściąganym domu nie zmieniaj nic, ma być tak, jak jest spakowane. Z Twojego opisu wnioskuję, że robisz w TS2; ten tarasik 1x1 z tyłu ma zostać - ja ściągałam dom z forum i on tam jest. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Mam dom z gry, bo ten z forum wywala mnie kiedy do niego wchodzę, ale teraz już wiem wszystko. Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie wiem jak inni, ale z powodu czterech żywiołów nie mam po prostu szans na wyrobienie się do jak na razie ustalonego terminu. Do szczęścia potrzebny mi był weekend.
Przy okazji, ponawiam swoje pytanie. ![]() E: Dzięki wielkie! ![]()
#28 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
O kochana, bardzo dziękuję za przedłużenie terminu
![]() Mam podobnie jak myrtek , nie miałem zbytnio czasu a 26 mi odpowiada, i to bardzo . :3 Animow(an)e prace, jestem za. !
#29 |
Guest
|
![]()
dobra,prace są anonimowe,wiec wysyłacie je do mnie,ale dopiero je zapodam 27 i wtedy otworze tez sondę,może być,czy ktoś ma inny pomysł?
|
![]() |
#30 |
|
![]()
Mam jeszcze dwa małe pytania:
- Czy zdjęcia bryły i wnętrza mogą być zrobione w nocy? - Czy mogę zamienić fundament ganku z przodu i ''wychodka'' z tyłu z ''tarasowego'' na zwykły? Byłby na tym samym miejscu itd. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|