Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.10.2004, 11:58   #21
Nagha
Guest

Smile

Hmmm......Ja bym zbierał na 2.Ale jak pytasz.To wybrała bym wakacje.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.10.2004, 14:05   #22
KiTiKeT
Guest

Domyślnie

a ja bym za ta kase za ktora mozesz kupic jedna czesc (mowimy chyba o oryginalach) to kupila bym wszystkie na raz i problem by sie skonczyl ;] a tak nawiasem mowiac uwazam ze nie oplaca sie kupowac oryginalnych gier bo kosztuja majatek a i tak sie kiedys znudza i pojda w kat a poza tym simsy nie sa az tak nadzwyczajna gra zeby kupowac oryginaly, bo za szybko sie nudza ...ja wole kase wydac na jakies ciuchy czy cos w ogole jakies przyjemnosci niz takie glupoty jak gry ;] np the sims 2 kosztuje ponad 120 zl, a na gieldzie mozna to kupic za 20 jak kazda gre prawie ;] albo sciagnac z neta i miec za darmo, ja mam z neta tzn bede miec z tym ze na 5 plytach, tu jeszcze dochodza umiejetnosci techniczne a jesli ktos takowych nie posiada to musi kupic sobie oryginal za prawie ze 100 zl czysta glupota.... ;] ale spoko

a teraz konkretna odp. na twoje pyt. otoz ja kupila bym na twoim miejscu abre bo wakacje sa totalnie nudne i wlasciwie nie ma tam nic super, chyba poza kilkoma przedmiotami....

stare 13.10.2004, 14:33   #23
karolina
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KiTiKeT
a ja bym za ta kase za ktora mozesz kupic jedna czesc (mowimy chyba o oryginalach) to kupila bym wszystkie na raz i problem by sie skonczyl ;] a tak nawiasem mowiac uwazam ze nie oplaca sie kupowac oryginalnych gier bo kosztuja majatek a i tak sie kiedys znudza i pojda w kat a poza tym simsy nie sa az tak nadzwyczajna gra zeby kupowac oryginaly, bo za szybko sie nudza ...ja wole kase wydac na jakies ciuchy czy cos w ogole jakies przyjemnosci niz takie glupoty jak gry ;] np the sims 2 kosztuje ponad 120 zl, a na gieldzie mozna to kupic za 20 jak kazda gre prawie ;] albo sciagnac z neta i miec za darmo, ja mam z neta tzn bede miec z tym ze na 5 plytach, tu jeszcze dochodza umiejetnosci techniczne a jesli ktos takowych nie posiada to musi kupic sobie oryginal za prawie ze 100 zl czysta glupota.... ;] ale spoko

a teraz konkretna odp. na twoje pyt. otoz ja kupila bym na twoim miejscu abre bo wakacje sa totalnie nudne i wlasciwie nie ma tam nic super, chyba poza kilkoma przedmiotami....
tu nie gada się o piratach,przeczytałaś regulamin?

stare 13.10.2004, 15:35   #24
Pinia
Guest

Domyślnie

Z tego co wiem to lepsze są TS2 ale ja ich nie mam więc nie mogę Ci nic doradzić. Zależy też jaki masz komputer. Jeżeli masz jeden z najnowszych

stare 14.10.2004, 07:42   #25
Niteczka
Guest

Domyślnie

a co do tmatu to ja lubię oby dwie części,ale chyba wakacje,nie nie nie./...abrę,NIE!!!!!!!!Lubie oby dwie!!!!!!!!!!!

stare 14.10.2004, 08:07   #26
Mathea
Guest

Domyślnie

Abra wakacje sa do dupy
pozdrawiam

stare 14.10.2004, 09:53   #27
gryzia
Guest

Domyślnie

Ja bym wybrala abrakadabra bo mam te dwa dodatki i wakacje mnie wkózaja.

stare 14.10.2004, 14:45   #28
koslawy
Guest

Domyślnie

tez bym wybral abre ale nie lubie ani jednego ani drugiego :p dla mnie fajne simsy konczom sie na randce (ewentualnie jeszcze gwiazda)

stare 14.10.2004, 15:14   #29
Pinia
Guest

Domyślnie

ale zrób jak chcesz. twój wybór - twoje pieniądze!

stare 15.10.2004, 17:49   #30
Iza4032246pl
Guest

ThumbsUp Sims

lepsze są the sims abrakadabra

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania