Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2004, 22:22   #21
Kama2002
Guest

Domyślnie

Hmm... Jak dla mnie to domów jest za mało. I nie sprawia mi większej trudności zdobycie Magimonów (naturalnie, przy użyciu "move_objects on" dla zachowania dobrego nastroju, lol)...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2004, 20:11   #22
Akselandra
Guest

Domyślnie

Dzięki za pomoc z tymi pojedynkami

stare 01.08.2004, 17:53   #23
sushina
Guest

Domyślnie

Mam pytanie. Jesli sciąga sie z internetu takiego grzyba, kryształy itp. to czy te napisy (jesli są) są po angielsku czy po polsku?

stare 01.08.2004, 18:44   #24
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by sushina@Aug 1 2004, 06:53 PM
Mam pytanie. Jesli sciąga sie z internetu takiego grzyba, kryształy itp. to czy te napisy (jesli są) są po angielsku czy po polsku?
no angielskie bo wątpie żeby ktoś co robi takie rzeczy dołączał pakiet 20 najpopularniejszych języków

stare 01.08.2004, 21:44   #25
Akselandra
Guest

Domyślnie

nawet jakby tak robili to Polski by się chyba tam nie znalazł

stare 01.08.2004, 21:58   #26
Avenue
Guest

Domyślnie

Ach Wy małe leniuszki jedne... :lol: Przecież gra traci cały sens i urok jak się ma wszystkie kody... Owszem korzystam z kodów jak buduje dom i go umeblowuje, ale bez przesady... Przecież jak sie cały czas jedzie na kodach, ma full nastruju, umiejętności i kasy, to nie ma co robić simem, przez cały dzień

stare 01.08.2004, 22:06   #27
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Avenue@Aug 1 2004, 10:58 PM
Ach Wy małe leniuszki jedne... :lol: Przecież gra traci cały sens i urok jak się ma wszystkie kody... Owszem korzystam z kodów jak buduje dom i go umeblowuje, ale bez przesady... Przecież jak sie cały czas jedzie na kodach, ma full nastruju, umiejętności i kasy, to nie ma co robić simem, przez cały dzień
ja jestem juz uzalezniona od tego lustra............... :wacko: i mi sie grac nie chce.............. <_<

stare 02.08.2004, 10:29   #28
Akselandra
Guest

Domyślnie

Ja nie ściągam nic z neta, nawet mebli i ciuchów, a kodów wcale nie używam. Wtedy gra jest ciekawa i nie nudzi się tak szybko

stare 02.08.2004, 10:32   #29
Avenue
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Akselandra@Aug 2 2004, 11:29 AM
Ja nie ściągam nic z neta, nawet mebli i ciuchów, a kodów wcale nie używam. Wtedy gra jest ciekawa i nie nudzi się tak szybko
Nie. Ja dodatki ściągam... Wtedy mam jeszcze więcej zabawy... Można bardziej urozmaicać gre... Tylko nie wiem, czemu, ale nie zawsze wszystkie ubrania i dodatki (meble) mi się ładują...

stare 02.08.2004, 10:34   #30
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Avenue+Aug 2 2004, 11:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Avenue @ Aug 2 2004, 11:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Akselandra@Aug 2 2004, 11:29 AM
Nie. Ja dodatki ściągam... Wtedy mam jeszcze więcej zabawy... Można bardziej urozmaicać gre... Tylko nie wiem, czemu, ale nie zawsze wszystkie ubrania i dodatki (meble) mi się ładują... [/b][/quote]
a ja mam najlepiej bo cos sciągłam i teraz moija simka normalnie szczupła..........gdy ubiera strój wizytowy jest mega gruba i sie nie da tego zmienic........eh kolejnego sima musze zabić ............a to wszytsko przez grzybka!! albo cos znowu zrobiłam -_-

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania